Επιμένει ο Βασίλης Ζούλιας μετά την κατακραυγή για τις μάσκες των 25 ευρώ: Θα έπρεπε να μου πουν και μπράβο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020 10:24 Επιμένει ο Βασίλης Ζούλιας μετά την κατακραυγή για τις μάσκες των 25 ευρώ: Θα έπρεπε να μου πουν και μπράβο

"Αρχικά μου πρότειναν να τις κάνω δωρεάν, αλλά είπα όχι".

Ο Βασίλης Ζούλιας, βρέθηκε στο στόχαστρο αρνητικών σχολίων για την απόφασή του να φτιάξει μάσκες για τον κορωνοϊό, με τιμή 25 ευρώ η μία.

Οι μάσκες είναι κατασκευασμένες από στοκ υφάσματα του σχεδιαστή, και φέρουν την υπογραφή του. Κάποιοι θεώρησαν πολύ κακή αυτή την ιδέα και υπήρξαν πολλά αρνητικά σχόλια. Όλα ξεκίνησαν από πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ωστόσο ο σχεδιαστής δέχτηκε και πολλά αρνητικά σχόλια στο ποστ όπου διαφήμιζε τις μάσκες στο instagram, από αγανακτισμένους πολίτες.

Ο ίδιος ο σχεδιαστής, έδωσε τη δική του απάντηση δικαιολογώντας την απόφασή του να δημιουργήσει τις συγκεκριμένες μάσκες, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να τον συγχαίρουν και όχι να τον κράζουν.

"Αυτό το πρωτοσέλιδο, σε μία τέτοια εποχή, θα έπρεπε να ξεκινάει εντελώς διαφορετικά και να λέει "μπράβο στον Βασίλη Ζούλια που έκανε μάσκες που οι 7 κάνουν 100 ευρώ, που οι τρεις κάνουν 50 με δώρο μια ειδική θήκη ειδικά φτιαγμένη, που φέρουν την υπογραφή του, που ανήκουν σε μια ελληνική επιχείρηση που έχει 12 υπαλλήλους στο ΙΚΑ, 3 καταστήματα και άλλους 12 εξωτερικούς υπαλλήλους. Μπράβο που έκανε αυτή την κίνηση και να πάρουμε όλοι ελληνικές μάσκες”".

"Αν αυτές οι μάσκες αυτές ήταν σε κάποια πολυεθνική δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα".

"Να πω κατ’ αρχήν ότι εγώ ήμουν εναντίον όλου αυτού. Στην αρχή της πανδημίας σε ένα meeting με το τμήμα marketing μου είπαν πως πρέπει να κάνω μάσκες και τους είπα ότι δεν θέλω να το κάνω αυτό απλά για να ακουστώ. Δεν είμαστε κάποια πολυεθνική εταιρεία να μπορούμε να κάνουμε δωρεάν μάσκες. Δεν είμαστε πολυεθνική που έχει από πίσω τα Αραβικά Εμιράτα. Είμαστε Έλληνες επιχειρηματίες που παλεύουμε να κρατήσουμε την επιχείρηση μας ανοιχτή με κάθε τρόπο. Όχι, δεν θα κάνω μάσκες απλά για να ακουστεί το όνομα μου" είπε.

"Η ιδέα προέκυψε όταν η πελατεία μου άρχισε να με παίρνει τηλέφωνο και να με ρωτά γιατί δεν κάνω μάσκες με τα ωραία υφάσματα που έχω. Έτσι ξεκίνησα να κάνω μάσκες. Με αυτό το σκεπτικό. Από τη ζήτηση".

"Εδώ στην Ελλάδα είναι γνωστό ότι μεταξύ μας θα βγάλουμε τα μάτια μας".

Για τα αρνητικά σχόλια στο instagram είπε ότι "καλό είναι να υπάρχουν διαφορετικές γνώμες, ο καθένας έχει μια γνώμη και την εκφράζει στα social media".

 

Πηγές: Ant1, thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση