Πότε θα δούμε το reunion των Friends;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020 16:31 Πότε θα δούμε το reunion των Friends;

Οι insiders της iconic σειράς απαντούν.

To διάστημα της καραντίνας η iconic, feelgood επιλογή, Friends βρισκόταν ανάμεσα στις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές. Για μία ακόμα φορά οι περιπέτειες των Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey και Ross κράτησαν την καλύτερη παρέα στο κοινό στο σπίτι, κάνοντας το να ανυπομονεί για το reunion των αγαπημένων πρωταγωνιστών στη μικρή οθόνη. Πότε, λοιπόν, θα δούμε τη συνέχεια του αγαπημένου σίριαλ, 16 χρόνια μετά το συγκινητικό φινάλε;

Όπως δήλωσε ο Bob Greenblatt της Warner Media Entertainment στο Variety, καταρχάς περίμεναν ότι το reunion θα καθυστερούσε για έναν με δύο μήνες από τον αρχικό προγραμματισμό τους. Όμως, ενδεχομένως, τα νέα είναι ευχάριστα και μπορεί να δούμε τα Φιλαράκια στις οθόνες μας νωρίτερα.  "Αναμένουμε να καταφέρουμε να τελειώσουμε με τα γυρίσματα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, αν οι stars καταφέρουν να συντονιστούν και μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην παραγωγή", είπε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το reunion της θρυλικής σειράς θα μεταδοθεί από το HBO Max, θα γυριστεί στο ίδιο location που χρησιμοποιήθηκε και τα 10 χρόνια μετάδοσης της, στο Λος Άντζελες ενώ και οι δημιουργοί, Marta Kauffman και David Crane θα λάβουν μέρος στη διαδικασία.

Πηγή: madamefigaro.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση