To μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά: Η 16χρονη κόρη της Γκουίνεθ Πάλτροου είναι ίδια η μαμά της [Εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020 19:56 To μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά: Η 16χρονη κόρη της Γκουίνεθ Πάλτροου είναι ίδια η μαμά της [Εικόνες]

Ποζάρει στον καναπέ του σπιτιού της με αφορμή τα 16α γενέθλιά της.

Η Απλ Μάρτιν, είναι η κόρη της Γκουίνεθ Πάλτροου και του Κρις Μάρτιν. Χθες είχε γενέθλια και η μητέρα της ανέβασε μερικές φωτογραφίες της στο instagram μαζί με ένα τρυφερό μήνυμα.

"Sweet Sixteen"

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι η νεαρή μοιάζει απίστευτα με τη μητέρα της και είναι το ζωντανό παράδειγμα ότι "το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει".

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η μητέρα της, η νεαρή ποζάρει στον καναπέ του σπιτιού της φορώντας ένα μίνι φλοράλ φόρεμα, έχοντας το στιλ της μητέρας αλλά και τις αναλογίες της.

APPLE MARTIN
APPLE MARTIN

Η περήφανη μαμά της έγραψε στο instagram:

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτές τις λέξεις αλλά... happy sweet sixteen λατρεμένη μου κόρη. Είσαι το φως της καρδιάς μου, είσαι η απόλυτη ευτυχία.

Είσαι έξυπνη και έχεις την καλύτερη αίσθηση του χιούμορ. Το να είμαι η μαμά σου είναι το πιο διασκεδαστικό πράγμα. Λατρεύω τις νυχτερινές μας συζητήσεις, όταν πραγματικά θέλω να δω τι έχεις στο μυαλό σου.Εργάζεσαι σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου και είσαι υπεύθυνη. Είμαι τόσο τυχερή που είμαι η μητέρα σου, όμορφη και υπέροχη νεαρή γυναίκα. Ευχαριστώ που με επέλεξες. Σε λατρεύω μέχρι το φεγγάρι δισεκατομμύρια φορές. Λυπάμαι που δεν θα γιορτάσεις τα γενέθλιά σου όπως θα έπρεπε λόγω των συνθηκών, αλλά θα βρεις το καλύτερο σε όλα, όπως κάνεις πάντα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση