Συγκλονίζει η ηθοποιός των «8 λέξεων» Ευτυχία Μελή: «Είδα το θάνατο μπροστά μου» [video]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 18:52 Συγκλονίζει η ηθοποιός των «8 λέξεων» Ευτυχία Μελή: «Είδα το θάνατο μπροστά μου» [video]

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΙ «8 Λέξεις«, Ευτυχία Μελή, που παραλίγο να της κοστίσει την ζωή. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» για τη μοιραία ημέρα αναφέροντας ότι έσωσε τη ζωή της κατά λάθος.

«Εγώ από δύο δευτερόλεπτα έσωσα τη ζωή μου κατά λάθος, δηλαδή ζω κατά λάθος. Κάποια στιγμή είδα από απέναντι στην παραλιακή έναν άνθρωπο, ο οποίος έχασε πολύ άσχημα τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, χτύπησε πολλές φορές το αυτοκίνητό του σε ένα τοίχο και από την δική του την πλευρά εκσφεντονίστηκε στη δική μου την πλευρά…

Εγώ πήγαινα προς Σούνιο και αυτός προς Αθήνα και πετάχτηκε σχεδόν στον αέρα. Εγώ ειλικρινά, εκείνη την ώρα είδα τον θάνατο μπροστά μου και απλά είπα στον εαυτό μου «σώστο» και πάτησα γκάζι και πέταξα το αυτοκίνητο δεξιά προς τη θάλασσα και γλίτωσα κατά λάθος.

Εντάξει, χθες ήμουν σε σοκ, σήμερα ένιωσα αγανάκτηση για το πόσο, ας πούμε κάποιοι άνθρωποι ρισκάρουν τη ζωή των άλλων, γιατί αυτός ήταν καθαρά ραλίστας, είχε μετατρέψει το παλιό του αυτοκίνητο σε ράλι… Το ότι η μαμά μου σήμερα δεν με θάβει είναι από θαύμα, είναι από δύο δευτερόλεπτα και πρέπει ο κόσμος να μαζευτεί και να μην τρέχει», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ευτυχία Μελή.

Δες στο βίντεο όλα όσα είπε:

Η Ευτυχία Μελή ζει από θαύμα!

πηγή: Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση