Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτοί είναι οι A-list γείτονες των Meghan Markle και πρίγκιπα Harry

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 15:38 Αυτοί είναι οι A-list γείτονες των Meghan Markle και πρίγκιπα Harry

Ποιοι μένουν στη νέα γειτονιά του ζευγαριού στην Καλιφόρνια;

Εκτός από την παραίτηση από τα βασιλικά τους καθήκοντα, η μετακόμισή τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού υπήρξε μία αφορμή να στραφεί ξανά το ενδιαφέρον των media από όλο τον κόσμο στους Meghan Markle και πρίγκιπα Harry.

Μετά την ανακοίνωση της παραίτησης το ζευγάρι, μαζί με τον γιο του, Archie, βρέθηκε στον Καναδά που αποτελούσε από παλιά έδρα της Meghan, ενώ, στην πορεία, μετακόμισε στο Λος Άντζελες, όπου και το βρήκε η πανδημία. Και αν, για την ώρα, νοικιάζουν το σπίτι στο οποίο βρίσκονται σε καραντίνα εκεί, δεν θα αποτελούσε έκπληξη να το επιλέξουν για τόπο μόνιμης κατοικίας τους.

Η βίλα με την πισίνα και τον τεράστιο κήπο, έχει κι άλλα προτερήματα για τους VIP ενοίκους, αφού, είναι πλήρως προφυλαγμένη από paparazzi- πράγμα που ισχύει για όλη τη γειτονιά. Σύμφωνα με πηγές, όλη η γειτονιά, αποτελείται από τεράστια σπίτια και την προτιμούν πολλοί celebrities, όπως ο Elton John. Και αν, για την ώρα, το ζευγάρι δεν μπορεί να κάνει bonding με τους celebrity γείτονές του, η λίστα των τελευταίων είναι μεγάλη και αποτελείται από τρανταχτά ονόματα, όπως αυτά των Adele, Jennifer Lawrence, Ashton Kutcher και Mila Kunis, Orlando Bloom και Katy Perry, Cameron Diaz, Hilary Duff και, φυσικά, η κολλητή της Meghan, Serena Williams.

Πηγή: Madamefigaro.gr