Η Μαρί Σαντάλ στις πιο πλούσιες γυναίκες της Βρετανίας: Η περιουσία των 2,5 δισ. δολαρίων και ο "βασιλιάς των duty free" πατέρας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαΐου 2020 10:02 Η Μαρί Σαντάλ στις πιο πλούσιες γυναίκες της Βρετανίας: Η περιουσία των 2,5 δισ. δολαρίων και ο "βασιλιάς των duty free" πατέρας

Η ίδια είναι επιχειρηματίας στον χώρο της παιδικής ένδυσης, ωστόσο δεν οφείλει σε αυτή τη δραστηριότητά της την τεράστια περιουσία της, αλλά στον πατέρα της.

150 γυναίκες περιλαμβάνει η λίστα των Sunday Times με τους 1.000 πιο πλούσιους Βρετανούς, με αριθμό ρεκόρ στους Billionaires.

25 από τις 150 πάμπλουτες γυναίκες διαθέτουν περιουσία δισεκατομμυρίων.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η κληρονόμος κι επιχειρηματίας στον χώρο εμπορίου αλόγων κούρσας Κίρστεν Ράουζινγκ με περιουσία 10,3 δισεκατομμύρια λίρες.

Η Μαρί Σαντάλ καταλαμβάνει τη 12η θέση με οικογενειακή περιουσία που ανέρχεται σε 2,15 δισ. λίρες.

Η ίδια είναι επιχειρηματίας στον χώρο της παιδικής ένδυσης, ωστόσο δεν οφείλει σε αυτή τη δραστηριότητά της την τεράστια περιουσία της, αλλά στον πατέρα της.

Ο Ρόμπερτ Μίλερ, είναι γνωστός και ως ο βασιλιάς των duty free σε Ασία και Αμερική. Δημιούργησε τη δεκαετία του ’60 τα περίφημα DFS (Duty Free Shops), των οποίων μάλιστα η Μαρί Σαντάλ είναι διευθύντρια του διοικητικού συμβουλίου.

Το εξοχικό στα Χάμπτονς

Πρόσφατα το ζεύγος Παύλου - Μαρί Σαντάλ απέκτησε νέα εξοχική κατοικία στο Σαουθάμπτον της Νέας Υόρκης, στα περίφημα Χάμπτονς. Το κόστος της ανέρχεται σε 17 εκατ. δολάρια και τον λογαριασμό πλήρωσε ο πατέρας της Μαρί Σαντάλ.

Το κυρίως σπίτι της οικογένειας βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου πήγαν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με τη βρετανική νοοτροπία. Πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στα social media και πραγματικά είναι πολύ εντυπωσιακό. Την εσωτερική διακόσμηση έχει κάνει ο διάσημος Φρανσουά Κατρού με τον συνδυασμό άσπρου - μαύρου να κυριαρχεί σε όλους σχεδόν τους χώρους

Τα έπιπλα επιλέχθηκαν σε γήινους τόνους ενώ έχει και μεγάλο εντυπωσιακό κήπο.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση