Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτό είναι το αγαπημένο λουλούδι της Βασίλισσας Ελισάβετ - Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το παρελθόν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαΐου 2020 19:26 Αυτό είναι το αγαπημένο λουλούδι της Βασίλισσας Ελισάβετ - Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το παρελθόν

Το Chelsea Flower Show, για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθεί με virtual τρόπο από τις 18 έως τις 24 Μαϊου.

Μερικές υπέροχες, ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το παρελθόν, δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram, το Παλάτι.

Οι φωτογραφίες, με τη Βασίλισσα Ελισάβετ σε νεαρή ηλικία, είναι από το Chelsea Flower Show, το οποίο για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθεί με virtual τρόπο από τις 18 έως τις 24 Μαϊου, λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, αλλά και της απουσίας της Βασίλισσας, η οποία έχει απομονωθεί στο κάστρο του Ουίνδσορ με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο.

Η Ελισάβετ παρευρέθηκε πρώτη φορά ως Βασίλισσα το 1955, και έκτοτε πηγαίνει σχεδόν κάθε χρόνο. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, η Ελισάβετ έχει επισκεφθεί τον κήπο , ενώ στην πρώτη εικόνα περνά πάνω από τη λίμνη του Chelsea Flower Show.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε και ποιο είναι το αγαπημένο λουλούδι της Βασίλισσας, και δεν είναι άλλο από τον κρίνο! Το υπέροχο λευκό λουλούδι κοσμεί το Chelsea Flower Show.

Σε μία από τις φωτογραφίες, βλέπουμε και τη -νεαρή τότε- Βασίλισσα, να κρατά στα χέρια της το "lily of the valley", κατά τη διάρκεια της ενθρόνισής της στο Αβαείο του Ουέστμίνστερ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Πηγή:Toc.gr