Πριγκίπισσα Άννα: Αυτό ήταν το απόλυτο fashion icon της βασιλικής οικογένειας, πολύ πριν την Κέιτ και τη Μέγκαν [Εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 09:49 Πριγκίπισσα Άννα: Αυτό ήταν το απόλυτο fashion icon της βασιλικής οικογένειας, πολύ πριν την Κέιτ και τη Μέγκαν [Εικόνες]

Τα ντυσίματά της και το στιλ της καθόρισαν τις τάσεις της εποχής.

Γεννημένη το 1950, η πριγκίπισσα Άννα, είναι η πρώτη και μοναδική κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ Β 'και του πρίγκιπα Φίλιππου. Ως η μικρότερη αδερφή του Πρίγκιπα Καρόλου, και μεγαλύτερη αδερφή του Πρίγκιπα Άντριου και του Πρίγκιπα Έντουαρντ, από μικρή είχε προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας.

Και το στιλ της ήταν αυτό που την χαρακτήριζε, αφού είχε μια υπέρκομψη ντουλάπα.

Αν και τα ΜΜΕ της σύγχρονης εποχής ασχολούνται με τη Νταϊάνα, την Κέιτ Μίντλετον και την Μέγκαν Μαρκλ, η Άννα υπήρξε fashion icon πολύ πριν από αυτές, υιοθετώντας πολλές φορές ακραίες ενδυματολογικές επιλογές, που ήταν κόντρα στη θέση της.

 

 

Στη σκιά της μαμάς της, Βασίλισσας Ελισάβετ Β ‘, ίσως κάποιοι να μην γνωρίζουν ότι η Πριγκίπισσα Άννα αψηφά τα στερεότυπα για το βασιλικό στυλ εδώ και δεκαετίες.

 

 

Από την εμμονή της στα μεγάλα καπέλα, και ταιριάζοντας αξεσουάρ με τα γυαλιά ηλίου και τα τουίντ της, η πριγκίπισσα Άννα έχει αποδειχθεί πολύ κομψή και στιλάτη όλα αυτά τα χρόνια.

Από μικρή είχε ιδιαίτερη σχέση με το στιλ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση