Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το πρώτο χτύπημα του παλατιού: Έτσι "εκδικείται" τους Χάρι και Μέγκαν - Ο ρόλος του Άρτσι [Εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020 09:33 Το πρώτο χτύπημα του παλατιού: Έτσι "εκδικείται" τους Χάρι και Μέγκαν - Ο ρόλος του Άρτσι [Εικόνες]

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι: Αγνόησαν εντελώς μια σημαντική στιγμή τους και αυτή είναι μόνο η αρχή.

Πριν από λίγες μέρες, συγκεκριμένα στις 6 Μαΐου, ο γιος τους Χάρι και της Μέγκαν έγινε ενός έτους και παρόλο που ο μικρός έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του εκτός παλατιού και βρίσκεται πια πολλά χιλιόμετρα μακριά, η οικογένεια θέλησε να δείξει ότι τον νοιάζεται και τον αγαπά.

Έτσι ανέβασε ποστ στο instagram, για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του. Μάλιστα, πρόκειται για μια σημαδιακή φωτογραφία με την πρώτη φορά που η βασίλισσα είδε το δισέγγονό της.

Το ίδιο έκαναν και η Κέιτ με τον Γουίλιαμ, στέλνοντας ευχές για τα πρώτα του γενέθλια με μια οικογενειακή φωτογραφία από τη βάπτισή του.

Ωστόσο, η Μέγκαν είχε κάτι εντελώς διαφορετικό στο μυαλό της, για τα πρώτα γενέθλια του γιου της. Κάτι που δεν συνάδει με το οικογενειακό backround του μικρού.

Έτσι αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα πολύ χαλαρό βίντεο, όπου η ίδια του διαβάζει ένα παραμύθι και μικρός φοράει τις πάνες του. Αυτό σχολιάστηκε έντονα, ενώ οι γνώστες κατάλαβαν ότι ήταν προσβολή προς τη βασίλισσα και το κύρος της.

Και ενώ η ίδια η βασίλισσα θέλησε να δείξει ότι ο Άρτσι είναι οικογένειά της, αν και πλέον ζει πολλά χιλιόμετρα μακριά, η Μέγκαν έκανε κάτι που δεν επιτρέπεται για κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Τους αγνόησαν επιδεικτικά

Λίγες μέρες αργότερα το ζευγάρι είχε επέτειο γάμου και το παλάτι τους αγνόησε επιδεικτικά. Καμία αναφορά, καμία φωτογραφία, καμία ευχή για το ζευγάρι για την επέτειο των δύο ετών από τον βασιλικό γάμο τους, που είχε πολύ δράμα στο παρασκήνιο χάρις στην προβληματική οικογένεια της Μέγκαν.

Δείτε τις αναρτήσεις που είχε κάνει το παλάτι στην πρώτη επέτειο γάμου του ζευγαριού.

Φέτος, ούτε φωνή ούτε ακρόαση, και αυτό επιβεβαιώνει τη μεγάλη ένταση στην οικογένεια για το θέμα της αποχώρησής τους.

Μάλιστα, αντί για ευχές στον Χάρι και τη Μέγκαν, ο λογαριασμός του παλατιού στο instagram ανέβασε μια συνταγή από τα γλυκά που φτιάχνουν στο παλάτι.

Πηγή: thetoc.gr