Κωνσταντίνος Καζάκος - Ιωάννα Μαρτζούκου: Χωρισμός «βόμβα» μετά από 10 χρόνια γάμου;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Μαΐου 2020 11:55 Κωνσταντίνος Καζάκος - Ιωάννα Μαρτζούκου: Χωρισμός «βόμβα» μετά από 10 χρόνια γάμου;

Τίτλοι τέλους για ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz έπεσαν αυτήν την περίοδο εν μέσω πανδημίας. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Καζάκο και την Ιωάννα Μαρτζούκου, που αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους στη ζωή μετά από 12 χρόνια σχέσης και 10 έγγαμου βίου.

Φαίνεται πως ο χρόνος κατάφερε να φθείρει τη σχέση του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, το οποίο εδώ και μερικές εβδομάδες, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της ‘’Realnews’’, ζει χωριστά.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει φύγει πλέον από το σπίτι τους στην περιοχή του Χίλτον και έχει νοικιάσει άλλο στην οδό Αγίου Μελετίου.

Η τελευταία φορά που πόζαραν αγκαλιά ο γοητευτικός ηθοποιός και η πανέμορφη fashion editor, ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, στο πάρτι γενεθλίων του γιου τους, Ιάσονα.

Μέχρι στιγμής κανένας από τους δυο δεν έχει πάρει επίσημα θέση για το χωρισμό, αλλά ασφαλείς πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να πήρε την απόφαση του χωρισμού και να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση