Αντώνης Κανάκης: Έγινα πατέρας στα 48. Είναι η κατάλληλη ηλικία αρκεί να έχετε έναν "φίλο" που...

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 10:38 Αντώνης Κανάκης: Έγινα πατέρας στα 48. Είναι η κατάλληλη ηλικία αρκεί να έχετε έναν "φίλο" που...

Τι εννοεί ο Αντώνης Κανάκης μιλώντας για τον "φίλο" που πρέπει να έχει όποιος θέλει να γίνει πατέρας σε αυτή την ηλικία.

Η εκπομπή της ΕΡΤ "Αυτός και ο Άλλος" φιλοξένησε τους "Ράδιο Αρβύλα" μέσω απευθείας σύνδεσης.

Εκεί ο Αντώνης Κανάκης μίλησε ανοιχτά για τις όμορφες στιγμές που βιώνει από όταν έγινε πατέρας.

"Η κόρη μου είναι 3,5 χρονών. Είναι μεγάλο τρελοκομείο η κόρη μου, τη λατρεύω περνάμε καταπληκτικά μαζί. Προσπαθώ να περνάω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ στο σπίτι για να είμαι μαζί με τα παιδιά μου.

Ο γιος μου επίσης φαίνεται ότι βρίσκεται σε αυτό δρόμο... Είναι έξι μηνών. Δεν κοιμάμαι πολύ τα βράδια. Κοίταξε πάντα είχα πρόβλημα τη νύχτα με τον ύπνο. Δουλεύω πολύ τη νύχτα. Ειδικά τώρα... άστο, άστο. Αλλά όλα καλά. Είναι για ευτυχία όλα αυτά τα πράγματα, δεν είναι για γκρίνια οπότε όλα καλά.

Ακόμα σχολίασε το γεγονός ότι έγινε πατέρας στα 48 του:

"Εγώ βρίσκω μόνο καλά σε αυτό. Είναι η καλύτερη ηλικία να γίνεις πατέρας. Έγινα πατέρας στα 48. Τώρα είμαι 51. Είχα χορτάσει τα πάντα, ήμουν γεμάτος και ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή που με ενδιαφέρει μόνο αυτό και τίποτα άλλο" είπε μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Κανάκης.

Παράλληλα, μίλησε για έναν "φίλο" που πρέπει να έχει κάποιος για να γίνει πατέρας σε αυτή την ηλικία... Δείτε τι εννοεί στο παρακάτω βίντεο.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση