Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει γενέθλια και η «Finos film» αποκάλυψε την ηλικία της!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 18:03 Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει γενέθλια και η «Finos film» αποκάλυψε την ηλικία της!

Είναι από τις μεγάλες σταρ της Ελλάδας και ο χρόνος της έχει φερθεί υπέροχα!

Με ιδιαίτερη ομορφιά και ταλέντο η Ζωζώ Σαπουντζάκη κατάφερε να κάνει μια μεγάλη καριέρα και να είναι αυτό που λέμε μια αυθεντική show woman! Η Ζωζώ έχει πάθος και λατρεία για τη ζωή ενώ συνεχίζει να είναι όμορφη και κομψή, παρά τα χρόνια που πέρασαν!

Και αν είσαι από εκείνους και εκείνες που αναρωτιόσουν πόσο χρονών είναι η πάντα απαστράπτουσα Ζωζώ η Φίνος Φιλμ που τελευταία έχει ενεργή παρουσία στο instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram αφιερωνένο στην αρτίστα αλλά … αποκάλυψε και την ηλικία της! Σύμφωνα με το αφιέρωμα λοιπόν η αγαπημένη Ζωζώ κλείνει σήμερα τα 87 της χρόνια!

«Το φαινόμενο «Ζωζώ» κλείνει σήμερα τα 87 έτη και εμείς υποκλινόμαστε στην αγάπη της για ζωή. Χρόνια πολλά Ζωζώ μας»!έγραψε κάτω από την ανάρτηση

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το φαινόμενο «Ζωζώ» κλείνει σήμερα τα 87 έτη και εμείς υποκλινόμαστε στην αγάπη της για ζωή. Χρόνια πολλά Ζωζώ μας! #happybirthday #zozo #sapoutzaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official) στις

 

πηγή: tlife.gr