“Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς”

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 11:36 “Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς”

"Μόλις προφυλακίστηκα, κατάλαβα ότι θα μείνω 18 μήνες"

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” της Τρίτης. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής στο “My Style Rocks” αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο διάστημα που πέρασε στη φυλακή τόσο στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όσο και στον σεβασμό που κέρδισε από όλους.

“Ήμουν σε μια πτέρυγα υψηλού κινδύνου μαζί με άλλους τρεις Έλληνες, οι οποίοι είχαν και αυτοί να κάνουν με οικονομικά” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς, προσθέτοντας πως “μου φέρονταν όλοι πάρα πολύ καλά. Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και βγήκα σαν κύριος Γαβαλάς για όλους. Έτσι έμπαινα και στους οίκους μόδας”.

“Μετά από ένα τρίμηνο, όταν και οι δικηγόροι έλεγαν θα βγω δεν θα βγω, λέω “παιδιά, εδώ καθόμαστε μέχρι το 18μηνο”! Γιατί δεν ήμουν ακόμη φυλακισμένος, ήμουν υπόδικος. Ξαφνικά έκανα τις γυμναστικές μου, έκανα τα πάντα και έβλεπα όλους τους άλλους σαν κομπάρσους. Για αυτούς ήμουν ο Παπαμιχαήλ τους, η Βουγιουκλάκη τους, η Καρέζη τους και πολλές φορές ο Φούντας τους” πρόσθεσε με χαμόγελο γνωστός σχεδιαστής για τους μήνες στη φυλακή.

Παράλληλα, για πρώτη φορά, ο Λάκης Γαβαλάς περιέγραψε στην Ελεονώρα Μελέτη δύο άγνωστες ιστορίες που βίωσε μέσα στη φυλακή κατά τη διάρκεια της διαμονής του.

Μια εξομολόγηση καρδιάς από τον Λάκη Γαβαλά στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη…

πηγή: zappit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση