Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι πρώτες δηλώσεις από τον Alpha "Γι' αυτό έφυγα από το GNTM"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 10:41 Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι πρώτες δηλώσεις από τον Alpha "Γι' αυτό έφυγα από το GNTM"

Η διπλωματική απάντηση.

Στην εκπομπή Happy Day έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τη μεταγραφή της στον Alpha, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια πλέον, αποκάλυψε τον λόγο που την έκανε να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την κριτική επιτροπή του GNTM ενώ μίλησε πολύ διπλωματικά και απέφυγε να σχολιάσει δημοσιεύματα που τη θέλουν να σκοτωνόταν με την Καγιά λέγοντας απλά "πού δεν υπάρχει παρασκήνιο στη ζωή μας".

Ουσιαστικά είπε ότι ακολούθησε το συναίσθημά της, αν και η αλήθεια είναι ότι το ρεπορτάζ λέει πως τα χρήματα ήταν αυτά που την ώθησαν να κλείσει στο συγκεκριμένο κανάλι και όχι στον ΣΚΑΪ, με τον οποίο είχε συζητήσει αρχικά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι πρώτες δηλώσεις από τον Alpha "Γι' αυτό έφυγα από το GNTM"

"Ακολούθησα το συναίσθημά μου. Είμαι στον Alpha γιατί διάλεξα με την καρδιά μου. Έφυγα από το GNTM για να είμαι Θεού θέλοντος στον Alpha. Πού δεν υπάρχει παρασκήνιο στη ζωή μας; Θεωρώ προσωπικά πως έκλεισε ο κύκλος του GNTM για μένα.

Το αγαπάω πάρα πολύ το GNTM. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμβαίνει και θα γίνει ο τρίτος κύκλος και με αγόρια. Βοηθάει πάρα πολύ τη νέα γενιά. Αγαπώ πολύ όλα τα παιδιά. Κρατάω τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε. Πιστεύω θα το βλέπω. Θα μάθω καινούργια πρόσωπα και θα δω καινούργια πράγματα" είπε χαρακτηριστικά.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση