Μέγκαν is back: Oι λεπτομέρειες που δείχνουν ότι επέστρεψε στο παλιό εαυτό της, πριν μπει στα καλούπια της βασιλικής οικογένειας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 10:07 Μέγκαν is back: Oι λεπτομέρειες που δείχνουν ότι επέστρεψε στο παλιό εαυτό της, πριν μπει στα καλούπια της βασιλικής οικογένειας

Η τελευταία της εμφάνιση αποδεικνύει ότι είναι λιγότερο συγκρατημένη και αρκετά απελευθερωμένη.

"Η Mέγκαν Μαρκλ έχει επιστρέψει στον παλιό εαυτό της", αναφέρει δημοσίευμα του Vanity Fair μετά το βιντεοσκοπημένο της μήνυμα για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Φιλικό της πρόσωπο μίλησε στο περιοδικό και εξέφρασε την άποψη ότι η Δούκισσα του Σάσεξ θύμισε την "παλιά Μέγκαν" στην ομιλία της.

Η 38χρονη Μέγκαν, άργησε κάποιες μέρες να αντιδράσει ωστόσο έκανε μια παρέμβαση που συζητήθηκε πολύ, επιλέγοντας να απευθυνθεί στους μαθητές του σχολείου της, οι οποίοι αποφοίτησαν εν μέσω μιας δύσκολης κατάστασης για τη χώρα.

Η ανώνυμη πηγή από το περιβάλλον της, είπε ότι τα λόγια της που είπε ήταν 100% Μέγκαν και ότι ακούγεται πλέον "λιγότερο συγκρατημένη" και περισσότερο όπως ήταν πριν ενταχθεί στη βασιλική οικογένεια.

MEGHAN MARKLE


"Ήταν σαν να ακούω την παλιά Μέγκαν" είπε συγκεκριμένα το φιλικό της πρόσωπο. "Ακούγεται λιγότερο συγκρατημένη και περισσότερο ο εαυτός της και πολύ περισσότερο με τη Μέγκαν που θυμάμαι από όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, πριν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας".

Η δεύτερη πηγή που μίλησε στο Vanity Fair, εξήγησε ότι υπήρξε "πολλή συζήτηση" γύρω από την απάντηση της Μέγκαν επειδή ήθελε το μήνυμά της να "κοινοποιηθεί με τον σωστό τρόπο".

MEGHAN MARKLE

"Δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν αποφασισμένη να πει κάτι. Αυτά είναι τα λόγια της, τα συναισθήματά της - είναι 100 τοις εκατό εκείνη", πρόσθεσε η πηγή.

Η ίδια η Μέγκαν μίλησε για τη διστακτικότητά της για το αν θα μιλούσε, λέγοντας ότι ήξερε ότι ότι πει θα γίνει αντικείμενο συζήτησης.

Είπε συγκεκριμένα: "Δεν ήμουν σίγουρη για το τι θα μπορούσα να σου πω. Ήθελα σας να πω το σωστό και ήμουν πραγματικά εκνευρισμένη. Και συνειδητοποίησα ότι το μόνο λάθος που θα μπορούσα να πω ήταν να μην πω τίποτα".

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση