Εύα Καϊλή: Γάμος για την πιο όμορφη εργένισσα του Ευρωκοινοβουλίου; - O γοητευτικός σύντροφός της [Εικόνα]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 21:04 Εύα Καϊλή: Γάμος για την πιο όμορφη εργένισσα του Ευρωκοινοβουλίου; - O γοητευτικός σύντροφός της [Εικόνα]

Ο αγαπημένος της είναι ειδικός σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στον τομέα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η δυναμική Θεσσαλονικιά Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή πριν από λίγες μέρες κυκλοφορούσε με τον αγαπημένο της στην Κηφισιά και όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι πλέον μετά από δυο χρόνια σχέσης κυκλοφορεί χωρίς να κρύβεται.

"Δεν κρύβομαι, απλώς έμαθα. Είναι κάτι που πρέπει να διαχειρίζεσαι διαρκώς, το να κρατάς την προσωπική σου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί πολλές φορές αλλάζει τα δεδομένα. Στην αρχή νομίζεις ότι δεν θα επηρεάσει τη σχέση σου, αλλά εγώ νομίζω ότι την επηρεάζει πολύ" είχε πεί σε παλιότερη συνέντευξη της η Εύα Καϊλή.

Φραντσέσκο Τζόρτζι
Όλα τους οδηγούν στα σκαλιά της εκκλησίας

Στα 41 της χρόνια έχει σκεφτεί εδώ και χρόνια ότι θα ήθελε ένα παιδί, μάλιστα, όπως είχε δηλώσει "Ο σκοπός μου είναι να είμαι με έναν άνθρωπο που να τον αγαπάω και να με νοιάζεται, να είμαστε καλά μαζί και αυτό να μας οδηγήσει στην οικογένεια".

Η επιθυμία της για ένα παιδί και οικογένεια είναι τώρα πιο επιτακτικές από ποτέ και μάλιστα η ευρωβουλευτής έχει δηλώσει πως "είναι πολύ σωστή η κατάψυξη ωαρίων που δίνει μεγάλη ελευθερία στις γυναίκες από τις κοινωνικές πιέσεις και όλη την πίεση που μπορεί να σου ασκηθεί κατά καιρούς από την οικογένειά σου ή από τη δουλειά σου".

Καιρός να "νοικοκυρευτεί"

Ο αγαπημένος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίο γνωρίστηκαν στις Βρυξέλλες, είναι ειδικός σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όλοι τους βλέπουν στις Βρυξέλλες να κυκλοφορούν μαζί σε νεανικά στέκια και γειτονιές που συχνάζουν οι εργαζόμενοι του κοινοβουλίου, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν αποδράσεις στην πατρίδα του, την Ιταλία.

Καϊλή

Ήδη κάποιοι κάνουν λόγο για το ενδεχόμενο να επισημοποιήσουν σύντομα τη σχέση τους, αφού η Εύα δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να κάνει οικογένεια. Άλλοι μάλιστα λένε πως ο έρωτας έπαιξε ρόλο ακόμα και στην απόφασή της να μην είναι υποψήφια για τον δήμο Θεσσαλονίκης, αν και το όνομά της είχε ακουστεί πολύ στα τέλη του 2018- ούτε εκείνη το είχε διαψεύσει τότε. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία γνωστή σχέση της Εύας Καϊλή ήταν με τον νεαρό εφοπλιστή Πασχάλη Διαμαντίδη- οι δυο τους ήταν ζευγάρι από το 2009 έως το 2011.

Η επιθυμία για παιδί

Στην περίοδο της καραντίνας η Εύα Καϊλή ήταν στην Αθήνα, φιλοξενούμενη της αδερφής της. Μάλιστα έγινε και θεία και εμφανίστηκε στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" με τη Σίσσυ Χρηστίδου μέσω skype και αναφέρθηκε στο ανιψάκι της.

"Αλλάζει η ζωή σου γιατί πρέπει να είσαι εκεί διαρκώς, το βλέπεις να μεγαλώνει, να αρχίζει να βλέπει. Είναι μια συγκλονιστική εμπειρία, είναι κάτι πολύ όμορφο", είπε για το ανιψάκι της. "Εύχομαι και σε σένα σύντομα να έρθει κάτι τέτοιο", της είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

"Άργησα έχεις δίκιο. Θα πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η περίοδος επειδή όντως είδα ότι είναι κάτι που αλλάζει τη ζωή σου χωρίς να τη διακόπτει", είπε. "Αναγκαστικά είμαστε σε μια τελική ευθεία", απάντησε στον Παύλο Σταματόπουλο για το αν ετοιμάζεται να κάνει παιδί, λέγοντας όμως πως δεν έχει παντρευτεί κρυφά.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση