Ποιο είναι το κορίτσι που δε φανταζόταν ότι θα γίνει πριγκίπισσα;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020 18:38 Ποιο είναι το κορίτσι που δε φανταζόταν ότι θα γίνει πριγκίπισσα;

Μια τρυφερή ανάρτηση για την Ημέρα του πατέρα.

Όταν τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία με τον πατέρα της να την κρατά αγκαλιά, η Κέιτ Μίντλετον δε φανταζόταν ότι θα γίνει πριγκίπισσα.

Η φωτογραφία ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού δίπλα σε αυτήν του Γουίλιαμ με τον πατέρα του Κάρολο. Και αν για τη σχέση Γουίλιαμ Κάρολου πολλά έχουν γραφτεί, για τη σχέση της Κέιτ με τον πατέρα της γνωρίζουμε πολύ λιγότερα.

 

 

Πρώτο από τα τρία παιδιά της, πρώην αεροσυνοδού, Κάρολ Ελίζαμπεθ Μίντλετον (προερχόμενη από οικογένεια κρεοπωλών, ανθρακωρύχων, γυψαδόρων και υπηρετών), και του πρώην πιλότου των Βρετανικών Αερογραμμών, Μάικλ Φράνσις Μίντλετον (από οικογένεια δικηγόρων και γαιοκτημόνων), που γνωρίστηκαν όταν δούλευαν και οι δυο στην British Airways, είχε πάντα κυρίαρχη θέση στα παιχνίδια της παιδικής ηλικίας και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικογένεια "διαφεντεύοντας" τα αδέρφια της, την περίφημη Φιλίππα Σάρλοτ, ευρέως γνωστή και ως "Πίππα", γεννημένη το 1983, και τον Τζέιμς Ουίλιαμ, γεννημένο το 1987.

Ποιο είναι το κορίτσι που δε φανταζόταν ότι θα γίνει πριγκίπισσα;

Οι γονείς της έχουν την εταιρεία Party Pieces που πουλά προμήθειες και διακόσμηση για πάρτι. Από το 1984 έως το 1986 είχαν βάση της επαγγελματικής τους δράσης το Αμμάν της Ιορδανίας. Εκεί η Κέιτ Μίντλετον πήγε σε Αγγλικό βρεφονηπιακό σταθμό μέχρι που η οικογένεια επέστρεψε στο Μπέρκσάιρ.

Αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη κάρτα Γουίλιαμ- Κέιτ Μίντλετον

Μετά την επιστροφή της, φοίτησε στο St Andrew's School, κοντά στο χωριό Πάνγκμπουρν στο Μπερκσάιρ και έπειτα για μικρό χρονικό διάστημα στο Downe House. Συνέχισε τις σπουδές της στο Marlborough College στο Ουίλτσαϊρ και έπειτα στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους στο Φάιφ της Σκωτίας. Εκεί γνώρισε και ερωτεύτηκε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και άρχισαν να βγαίνουν. Τα υπόλοιπα και για την ιστορία τους έχουν χυθεί τόνοι μελανιού.

Ουίλιαμ Κέιτ
Προσαρμοσμένη αναζήτηση