Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η νέα κριτής του GNTM - Η σχέση της με Χριστοπούλου, Παπαγεωργίου και Καγιά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 09:39 Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η νέα κριτής του GNTM - Η σχέση της με Χριστοπούλου, Παπαγεωργίου και Καγιά (photo Star - GNTM)

Ποια είναι η σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, της οποίας την καρέκλα πήρε ως κριτής του GNTM.

Τα γυρίσματα του GNTM 3 ξεκίνησαν όπως μας ενημέρωσε χθες η Βίκυ Καγιά αλλά και οι υπόλοιποι κριτές του σόου με φωτογραφίες που μοιράστηκαν στα social media.

H Ζενεβιέβ Μαζαρί που για πρώτη φορά θα καθήσει στην θέση του κριτή, μίλησε για στην εκπομπή "Ευτυχείτε” όπου μίλησε τόσο για τη νέα της αρμοδιότητα στο GNTM, για τη σχέση της με Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου και την κόντρα τους με την Βίκυ Καγιά. Και ξεκαθάρισε ποια είναι η σχέση της με την Ηλιάνα, της οποίας την καρέκλα πήρε.

Για το νέο concept του GNTM:

"Δεν έχει καμία διαφορά που φέτος θα έχει και αγόρια και κορίτσια, το μόντελινγκ έχει τις ίδιες απαιτήσεις για όλους.

Φέτος έγινε η πρόταση για την επιτροπή μου έγινε φέτος. Αυτό δεν αλλάζει κάτι στη δουλειά μου, creative director παραμένω απλά θα είμαι και κριτής.

Την κριτική έτσι κι αλλιώς την έκανα, απλά τώρα θα μετράει και η ψήφος μου. Στο GNTM συνηθίζεται ο creative director να είναι και κριτής.

Για τον κόσμο και τη γνώμη που έχει για εκείνη:

Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος για μένα. Εμένα ο μόνος που με ενδιαφέρει τι λέει είναι ο άντρας μου. Το πρόβλημά μου δεν είναι να αρέσω στον κόσμο. Εκφράζομαι περίεργα και σε όποιον αρέσει. Δεν είναι ανάγκη να αρέσουμε σε όλους.

Για το μαλλιοτράβηγμα που έχει γίνει με την Βίκυ Καγιά και την Έλενα Χριστοπούλου είπε:

Δεν ξέρω, εγώ μιλάω και με την Έλενα Χριστοπούλου και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Για τη Βίκυ, θα πρέπει να ρωτήσεις την ίδια. Η Βίκυ έχει απαντήσει, δεν νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα.

Πηγή: thetoc.gr