Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Σκοτωμός» Μελ Γκίμπσον με Γουινόνα Ράιντερ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 11:47 «Σκοτωμός» Μελ Γκίμπσον με Γουινόνα Ράιντερ

Στα μαχαίρια είναι ο Μελ Γκίμπσον με την Γουινόνα Ράιντερ η οποία τον κατηγορεί για αντισημιτισμό και για ομοφοβία.

Στο τελευταίο επεισόδιο της κόντρας ανάμεσα στους διάσημους ηθοποιούς, ο Γκίμπσον, διέψευσε τους ισχυρισμούς της Ράιντερ ότι έκανε ομοφοβικά και αντισημιτικά σχόλια σε πάρτι.

Μιλώντας στο Variety, εκπρόσωπος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού και σκηνοθέτη είπε ότι όσα ανέφερε η Ουινόνα Ράιντερ είναι «100% αναληθή».

«Είπε ψέματα πριν από μια δεκαετία, όταν μίλησε στον Τύπο και λέει ψέματα και τώρα» ανέφερε.

Σε συνέντευξή της στους Sunday Times, η Ράιντερ ρωτήθηκε αν έχει βιώσει ποτέ αντισημιτισμό στην κινηματογραφική βιομηχανία και απάντησε με μία ιστορία για τον Μελ Γκίμπσον, στην οποία είχε αναφερθεί και στο παρελθόν, συγκεκριμένα το 2010 στο GQ.

«Ήμασταν σε ένα πάρτι με πολύ κόσμο με έναν από τους καλούς μου φίλους» είπε η Αμερικανίδα ηθοποιός. «Και ο Μελ Γκίμπσον κάπνιζε πούρο, και όλοι συζητούσαμε και είπε στον φίλο μου, ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος: “Ω, περίμενε, θα κολλήσω AIDS;” Και τότε προέκυψε κάτι για τους Εβραίους και είπε: “Εσύ γλύτωσες από το φούρνο, έτσι;”».

Η Ράιντερ ισχυρίστηκε ότι ο Γκίμπσον αργότερα προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη, κάτι που ο εκπρόσωπός του διαψεύδει επίσης ως αναληθές. «Είπε ψέματα ότι προσπαθούσε να της ζητήσει συγγνώμη» αναφέρεται στην απάντηση.

«Προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί της, πριν από πολλά χρόνια, για να την αντιμετωπίσει για τα ψέματα της και αρνήθηκε να βρεθεί απέναντί του» σημειώνεται στην απάντηση του εκπροσώπου του Μελ Γκίμπσον.

Η Γουινόνα Ράιντερ αντέδρασε στη διάψευση του ηθοποιού. «Πιστεύω στη λύτρωση και τη συγχώρεση και ελπίζω ότι ο κ. Γκίμπσον βρήκε έναν υγιή τρόπο για να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του, αλλά δεν είμαι ένας από αυτούς. Γύρω στο 1996, ο φίλος μου Κέβιν Οκόιν και εγώ γίναμε αποδέκτες ρητορικής μίσους. Είναι μια οδυνηρή και ζωντανή ανάμνηση για μένα. Μόνο με την αποδοχή της ευθύνης για τη συμπεριφορά μας σε αυτήν τη ζωή, μπορούμε να επανορθώσουμε και να σεβαστούμε αληθινά ο ένας τον άλλον και του εύχομαι να είναι καλά στο ταξίδι της ζωής του» υπογράμμισε.

πηγή: newsit.gr