Συγκλονίζει η Μία Καλίφα: "Τα βίντεο θα με στοιχειώνουν"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 13:52 Συγκλονίζει η Μία Καλίφα: "Τα βίντεο θα με στοιχειώνουν"

Η Μία Καλίφα μιλά ανοιχτά για μια από τις πιο "σκοτεινές" περιόδους της ζωής της. Οι τρεις μήνες στα 21 της, που γύρισε τα βίντεο θα την στοιχειώνουν μέχρι να πεθάνει, όπως αναφέρει.

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες γυναίκες στη βιομηχανία του πορνό, η Μία Καλίφα, παρακάλεσε τα νεαρά κορίτσια να μείνουν μακριά από αυτόν τον "τοξικό", όπως τον χαρακτήρισε, χώρο. 

Σε μια μακροσκελή σειρά αναρτήσεων στο Twitter, η 27χρονη περιγράφει την τραυματική της εμπειρία από τα 11 βίντεο που γύρισε σε ηλικία 21 ετών, σχολιάζοντας πως θα "την στοιχειώνουν μέχρι να πεθάνει".

Η ίδια ισχυρίζεται πως της ασκήθηκε τεράστια πίεση, γεγονός που δεν μπορούσε να διαχειριστεί λόγω του νεαρού της ηλικίας της. 

Η Μία Καλίφα ζητά από τα κορίτσια να μείνουν μακριά από τον χώρο του πορνό. "Σας εκλιπαρώ να μην το κάνετε. Όχι επειδή είμαι κατά της βιομηχανίας του σεξ, δεν είμαι! Δεν θα σας πω τι να κάνετε με το σώμα σας, όμως θα σας πω να μην αφήσετε ποτέ κανέναν να έχει την ιδιοκτησία του περιεχομένου σας".

Η Αμερικανο-λιβανέζα εξηγεί πως πλέον έχει συμφιλιωθεί με όσα συνέβησαν και είναι έτοιμη να μιλήσει γι' αυτά. Εξηγεί πως πρόκειται για ένα συνεχές μαρτύριο: "Όταν θυμάσαι πώς η εντύπωση που εκατομμύρια άνθρωποι έχουν για σένα βασίζεται αποκλειστικά στους πιο σκοτεινούς, τοξικούς και μη χαρακτηριστικούς τρεις μήνες της ζωής σου, όταν ήσουν μόλις 21". 

Σύμφωνα με τη Sun, όσον αφορά στη χρηματική αμοιβή, η Μία Καλίφα αποκαλύπτει πως έβγαλε το ποσό των 9.600 λιρών (περίπου 10 χιλιάδες ευρώ), όταν κυκλοφόρησαν τα βίντεο και έκτοτε δεν έχει λάβει παραπάνω χρήματα. Ακόμα προσθέτει, πως είχε εισηγηθεί να διαγραφεί το περιεχόμενο που την αφορά, αλλά οι προσπάθειες της έχουν αποβεί μάταιες. 

Μάλιστα, σε ένα από τα βίντεο της, η Μια εμφανίζεται φορώντας ισλαμική μαντίλα, γεγονός που την έθεσε στο "στόχαστρο" του Ισλαμικού Κράτους, προκάλεσε την οργή πολλών μουσουλμάνων και έγινε η αιτία να δεχτεί απειλές θανάτου.

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση