Τίτλοι τέλους για τη Μενεγάκη: Όλοι στο πλατό για το μεγάλο φινάλε της Ελένης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 09:40 Τίτλοι τέλους για τη Μενεγάκη: Όλοι στο πλατό για το μεγάλο φινάλε της Ελένης

Μια συγκινητική εκπομπή έχει ετοιμάσει για σήμερα η Ελένη Μενεγάκη. Όλα όσα θα δούμε.

Λίγες ώρες απομένουν πλέον για το οριστικό "αντίο" της Ελένης Μενεγάκη προς τους τηλεθεατές, κλείνοντας έτσι έναν κύκλο 30 ετών στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει οριστικά από την τηλεόραση, τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν και στη σημερινή τελευταία εκπομπή της θα δούμε να επιστρέφουν στενοί συνεργάτες που έχουμε δει στο πλάι της όλα αυτά τα χρόνια.

Reunion για τους στενούς συνεργάτες της

Την αποκάλυψη έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, και συγκεκριμένα η σύζυγός του Ναταλί Κακκαβά μέσω Instagram αποκαλύπτοντας ότι θα είναι και εκείνος στην εκπομπή.

"16 χρόνια,12 ώρες καθημερινά... Μια σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα.. Όπως όλες οι σχέσεις πάθους άλλωστε... Όταν κάτι όμως έχει αξία, στο τέλος έρχεται η ισορροπία...
Αύριο λοιπόν, στην τελευταία εκπομπή της, η @elenimenegaki και ο @g.goudaras έχουν να θυμηθούν πολλά.. Μέχρι και εγώ ανυπομονώ να σας δω.." έγραψε μαζι με μια φωτογραφία της Μενεγάκη με τον Γρηγόρη.

Flashback βίντεο

Σε ένα φορτισμένο επεισόδιο, η Μενεγάκη και οι συνεργάτες της θα παρουσιάσουν διάφορα βίντεο που θα δείχνουν στιγμές της παρουσιάστριας από τα 15 χρόνια στον Alpha.

Μάλιστα, η ίδια η Ελένη μπήκε στο μοντάζ την Παρασκευή για να δει το υλικό και ανέβασε φωτογραφία. Έγραψε στη λεζάντα:

"Στιγμές γεμάτες συναισθήματα ... αναμνήσεις ... Σήμερα στο μοντάζ παρέα με τον Τόλη και την Ελενη συγκινηθηκαμε και θυμηθηκαμε αυτο το απιθανο πανηγυρι χαρας τα τελευταια 15 χρονια στον Αλφα !
... καποιες στιγμες θα τις δουμε ξανα μαζι την ερχομενη εβδομαδα μεχρι και την Τεταρτη 1 Ιουλιου 2020 που η εκπομπη Ελενη θα ριξει τιτλους τελους ! #eleni ❤️"

Ακόμα θα δούμε διάφορες συνδέσεις, με συνεργάτες και φίλους της Ελένης, όπως έγινε χθες με τη Νατάσα Θεοδωρίδου από την οποία δεν έλειψαν τα δάκρυα.

Χθες βράδυ, η ίδια αναρωτήθηκε στο instagram, αν θα μπορέσει να κοιμηθεί, προδίδοντας ότι βιώνει πολύ περίεργα συναισθήματα και είναι πολύ φορτισμένη για τη σημερινή μέρα που θα σφραγίσει τα 30 χρόνια της στην τηλεόραση:

Αναρωτιεμαι ... θα κοιμηθω αποψε ? #eleni

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση