Σάλος στο Χόλιγουντ: Είχα δεσμό με τη γυναίκα του Γουίλ Σμιθ και ο διάσημος ηθοποιός το ήξερε, λέει 27χρονος τραγουδιστής

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 17:56 Σάλος στο Χόλιγουντ: Είχα δεσμό με τη γυναίκα του Γουίλ Σμιθ και ο διάσημος ηθοποιός το ήξερε, λέει 27χρονος τραγουδιστής

Ο Γουίλ Σμιθ παντρεύτηκε την επίσης ηθοποιό Τζείντα Πίνκετ Σμιθ το 1997 και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Χόλιγουντ καθώς ένας νεαρός τραγουδιστής, αποκάλυψε πως ο διάσημος ηθοποιός και ράπερ Γουίλ Σμιθ, όχι μόνο γνώριζε πως η σύζυγός του Τζέιντα Σμιθ, τον απατούσε επί σειρά ετών, αλλά είχε δώσει και ο ίδιος τις… ευλογίες του στον παράνομο δεσμό της συζύγου του!

Ο Γουίλ Σμιθ παντρεύτηκε την επίσης ηθοποιό Τζείντα το 1997 και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον 21χρονο Τζέιντεν και την 19χρονη Γουίλοου, ενώ ο Γουίλ Σμιθ έχει έναν ακόμη γιο, τον Τρέι, που τον απέκτησε με την πρώην σύζυγό του και ηθοποιό Σερί Ζαμπίνο.

Μάλιστα γράφεται πως ο γιος του Γουίλ Σμιθ, o Τζέιντεν, ήταν αυτός που σύστησε τον 27χρονο τραγουδιστή Όγκουστ Αλσίνα, στη μητέρα του το καλοκαίρι του 2015. Έκτοτε οι δυο τους είχαν γίνει αχώριστοι. Μάλιστα ο νεαρός τραγουδιστής ακολούθησε την οικογένειά Σμιθ σε διακοπές τους στη Χαβάη ενώ πήγε μαζί με την Τζέιντα και στα βραβεία BET.

Ο Όγκουστ εμφανίστηκε στην εκπομπή The Breakfast Club και είπε πως για χρόνια είχε ερωτικό δεσμό με τη Τζέιντα και πως είχε αφιερώσει τα πάντα σε αυτόν τον δεσμό, προσθέτοντας πως ο Γουίλ Σμιθ γνώριζε τα πάντα και δεν είχε κανένα πρόβλημα.

"Καθίσαμε όλοι μαζί και συζητήσαμε τη μετάβαση της σχέσης του ζευγαριού, από ένα κανονικό γάμο σε μια συνύπαρξη ζωής και ο Γουίλ Σμιθ μου έδωσε τις ευλογίες του" είπε.

Ο τραγουδιστής, που τώρα προμοτάρει το νέο άλμπουμ του, δήλωσε πως δεν θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα σε κανέναν, και πως απλά θέλει να πει την αλήθεια και αγαπά την οικογένεια Σμιθ σαν να είναι δική του οικογένεια.

Πάντως η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, μέσω της Page Six. δηλώνει κατηγορηματικά πως όλα αυτά είναι ψέμματα.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση