Ο Νίκος Μουτσινάς στην πιο προσωπική του συνέντευξη: «Δεν θεωρώ ότι αυτό που είμαι είναι διαφορετικό»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 11:03 Ο Νίκος Μουτσινάς στην πιο προσωπική του συνέντευξη: «Δεν θεωρώ ότι αυτό που είμαι είναι διαφορετικό»

Ο Νίκος Μουτσινάς φωτογραφήθηκε και παραχώρησε συνέντευξη στο πιο «πολύχρωμο» τεύχος της χρονιάς για το περιοδικό Down Town. Ο αγαπημένος παρουσιαστής, ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για την διαφορετικότητα και έδωσε ίσως μία από τις πιο προσωπικές και τολμηρές συνεντεύξεις της ζωής του.

 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος έκανε τη συνέντευξη για το κυπριακό περιοδικό, το «Down Town» συνεργάστηκε με την LGBTQ+ κοινότητα, την ACCEPT και τον Οργανισμό Νεολαίας. Σημαντικοί άνθρωποι του Πολιτισμού μίλησαν για «μαρκίζες», για «διαφορετικότητα», «διακρίσεις», «αποδοχή», στο πιο «πολύχρωμο» τεύχος της χρονιάς!

 

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε μία από τις ερωτήσεις που έθεσε στον Νίκο Μουτσινά. «-Φοβήθηκες ποτέ γι’ αυτό που είσαι; -Όχι. Γιατί δεν θεωρώ ότι είναι κάτι «διαφορετικό». Γι’ αυτό και δεν φοβήθηκα!».

πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση