Σάκης Ρουβάς για την επέτειο γάμου με την Κάτια Ζυγούλη: Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 22:47 Σάκης Ρουβάς για την επέτειο γάμου με την Κάτια Ζυγούλη: Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη
Ενας από τους πιο λαμπερούς γάμους των τελευταίων χρόνων τελέστηκε σαν σήμερα, πριν από τρία χρόνια

Την επέτειο γάμου τους, αλλά και τα γενέθλια της Κάτια Ζυγούλη, γιόρτασε με ανάρτηση στο Instagram ο Σάκης Ρουβάς.

Σε ένα καρουζέλ φωτογραφιών με εκείνον και την Κάτια Ζυγούλη, ο Σάκης Ρουβάς έστειλε τις θερμές του ευχές στη σύζυγό του.

«Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά!» έγραψε.

Η Κάτια Ζυγούλη μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση της με τον Σάκη Ρουβά, αλλά και την οικογένειά τους, η οποία αριθμεί πλέον τέσσερα παιδιά.

Το μοντέλο εξήγησε πως δυσκολεύτηκε πολύ στην πρώτη της εγκυμοσύνη, κυρίως για την απόφασή της να βάλει στην άκρη της καριέρα της προκειμένου να αφοσιωθεί στη μεγάλη της κόρη, αρχικά, Αναστασία.

Ενας από τους πιο λαμπερούς γάμους των τελευταίων χρόνων τελέστηκε σαν σήμερα, πριν από τρία χρόνια.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, ύστερα από 13 χρόνια σχέσης και τέσσερα παιδιά, ένωσαν τις ζωές τους.

πηγή:protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση