Η μάχη της κόρης του Μάικλ Τζάκσον με την κατάθλιψη - Τι είπε για τις απόπειρες αυτοκτονίας - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 18:45 Η μάχη της κόρης του Μάικλ Τζάκσον με την κατάθλιψη - Τι είπε για τις απόπειρες αυτοκτονίας - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η κόρη του Μάικλ Τζάκσον μιλώντας για τις απόπειρες αυτοκτονίας που έχει κάνει κατά καιρούς. Μιλώντας σε σειρά εκπομπών στο Facebook, η 22χρονη Πάρις Τζάκσον μιλά για τις μάχες που έδωσε με την εικόνα της αλλά και αποκαλύπτει ότι αυτοτραυματίστηκε πολλές φορές όταν βρισκόταν στις χειρότερες στιγμές αφού έπασχε από κατάθλιψη. Η κόρη του αείμνηστου βασιλιά της pop είπε ότι κόβοντας τον εαυτό της της αποσπούσε την προσοχή της από τον συναισθηματικό πόνο. Όπως είπε στο δεύτερο επεισόδιο του "Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn Paris", η Πάρις είπε ότι πήρε βάρος όταν μετακόμισε με τη γιαγιά της Κάθριν μετά τον θάνατο του πατέρα της το 2009. Η δίαιτά της άλλαξε και της επιτρεπόταν να τρώει πιο πολλές γλυκαντικές ουσίες όπως σόδα και κέικ. "Πήρα πολύ βάρος και το φαγητό έγινε εθισμός. Και μετά ένας ξάδερφος με αποκάλεσε χοντρή και σκέφτηκα "δεν μπορώ να το κάλω αυτό άλλο". Και έτσι άρχισα να αυτοτραυματίζομαι. Έκοβα και έκαιγα τον εαυτό μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα πέθαινα από αυτό επειδή πάντα έλεγχα εγώ το ξυράφι και ήξερα πόσο βαθιά έκοβα. Μέρος αυτού ήταν έκλυση ντοπαμίνης. Η ντοπαμίνη αποκαλείται ντόπα με λόγο και αιτία, μοιάζει όμορφη. Πράγματα όπως το φαγητό και το σεξ και η μουσική και η γυμναστική... υπάρχουν πολλά πράγματα που προκαλούν έκλυση ντοπαμίνης. Ο αυτοτραυματισμός είναι ένα από αυτά, τα τατουάζ επίσης και έτσι υπήρχε αυτό και μετά η απόσπαση της προσοχής από τον συναισθηματικό πόνο και η μεταφορά στον φυσικό πόνο και στην ανάγκη για έλεγχο. Ναι, προσπάθησα να αυτοκτονήσω πολλές φορές" παραδέχτηκε η τραγουδίστρια.

Το 2013 όταν ήταν 15 ετών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τους καρπούς της και παίρνοντας υπερβολική δόση παυσίπονων. Μετά πήγε σε ένα θεραπευτικό οικοτροφείο στη Γιούτα. "Δεν άντεχα άλλο" είπε τονίζοντας ότι δεν είχε επιλογή από το να πάει στο σχολείο. "Τα προβλήματα που είχα όταν πήγα εκεί έφτιαξαν αλλά έφυγα με πολλά περισσότερα προβλήματα απ' όσα είχα όταν πήγα".Τον Μάρτιο του 2019 αναφέρθηκε ότι η Πάρις αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ξανά αλλά εκείνη το διέψευσε κατηγορηματικά. Σ' αυτό το επεισόδιο η Πάρι είπε ότι δεν της αρέσει να παίρνει φάρμακα για την κατάθλιψη που έρχεται κατά καιρούς αλλά συνήθιζε να παίρνει αντικαταθλιπτικά και σταθεροποιητικά διάθεσης .Η Πάρις είναι ένα από τα τρία παιδιά που απέκτησε ο Μάικλ Τζάκσον με την Ντέμπι Ρόου. Ο μεγαλύτερος αδερφός της Μάικλ Τζόσεφ Τζάκσον Τζούνιορ είναι 23 χρονών και ο μικρότερος αδερφός της Πρινς Μάικλ Τζάκσον ΙΙ 18.

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση