Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αθηνα: Οι ταράτσες στέκια της πόλης με την μαγευτική θέα στην Ακρόπολη Up'ο ψηλά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 10:35 Αθηνα: Οι ταράτσες στέκια της πόλης με την μαγευτική θέα στην Ακρόπολη Up'ο ψηλά

Αν ποτέ βρεθείτε στην πλατεία Μοναστηρακίου βράδυ και σηκώσετε το κεφάλι σας στα κτήρια πέριξ της πλατείας τότε θα δείτε εντυπωσιακές πράσινες ταράτσες (μέχρι και αιωνόβιες ελιές φιλοξενούν κάποιες) και πολύ κόσμο να απολαμβάνει τον καφέ η το ποτό του μπροστά σε μια από της ομορφότερες θέες του κόσμου. Την φωταγωγημένη Ακρόπολη.

Εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε την πόλη των Αθηνών η ζείτε σε αυτή η επίσκεψη σε μια εκ των τεσσάρων αυτών ταρατσών είναι από τα πράγματα που πρέπει να ζήσετε έστω και για μια φορά.

Βέβαια οι θέσεις είναι περιορισμένες και καλό θα ήταν να έχετε φροντίσει να έχετε κάνει την κράτηση σας ειδικά τους θερινούς μήνες καθώς οι συγκεκριμένες ταράτσες είναι διάσημες σε ολόκληρο τον κόσμο και οι χιλιάδες τουρίστες της πόλης πολλές φορές περιμένουν για αρκετή ωρα προκειμένου να ζήσουν αυτή τη ξεχωριστή εμπειρία.

Αυτό το καλοκαίρι είναι όμως διαφορετικό και οι τουρίστες λιγοστοί οπότε ίσως είναι και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τις επισκεφθείτε και να ζήσετε μια όντως αξέχαστη βραδιά. Το Up Stories σας τις συστήνει ανεπιφύλακτα.