Βαρύ πένθος για τον Χαράλαμπο του MasterChef - Λεωφορείο καταπλάκωσε τον 52χρονο θείο του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 14:52 Βαρύ πένθος για τον Χαράλαμπο του MasterChef - Λεωφορείο καταπλάκωσε τον 52χρονο θείο του

Το όχημα άρχισε να κινείται και να παρασύρει τον άτυχο οδηγό, ο οποίος μόλις το αντιλήφθηκε προσπάθησε να το ακινητοποιήσει, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει ο πρώην παίκτης του MasterChef, Χαράλαμπος Κοτσώνης και η οικογένειά του, λόγω του αιφνίδιου χαμού του θείου του.

Ο θείος του πρώην παίκτη του ΜasterChef 3, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών με τραγικό τρόπο, αφού τον καταπλάκωσε το λεωφορείο που οδηγούσε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 52χρονος είχε σταθμεύσει το λεωφορείο και βγήκε από αυτό. Ωστόσο, φαίνεται να μην είχε γίνει η ρύθμιση του χειρόφρενου, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να αρχίσει να κινείται και να παρασύρει τον άτυχο οδηγό, ο οποίος μόλις το αντιλήφθηκε προσπάθησε να το ακινητοποιήσει, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης αποχαιρέτησε τον θείο του με ένα μήνυμα στο Facebook, στο οποίο έγραψε χαρακτηριστικά: "Την μια μέρα είσαι εδώ, γεμάτος ζωή, εμπειρίες, συναισθήματα, χαρούμενος.. νομίζεις θα ζεις έτσι για πάντα.. και ξαφνικά, κενό, δεν είσαι τίποτα παρά μόνο σκόρπιες αναμνήσεις.. Να ζήσεις ελεύθερος, να αναπαυτεί η ψυχή σου με ειρήνη..".

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση