Ξέσπασε η Σοφία Μουτίδου στον αέρα του «The Booth» για το bullying και τα περιττά κιλά!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 17:30 Ξέσπασε η Σοφία Μουτίδου στον αέρα του «The Booth» για το bullying και τα περιττά κιλά!

Ένα τηλεφώνημα στη σημερινή εκπομπή του «The Booth» ήταν αρκετό για να αναστατώσει την Σοφία Μουτίδου και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, μια 35χρονη γυναίκα τηλεφώνησε στην εκπομπή και μίλησε για το bullying που υφίσταται από τον σύντροφό της, εξαιτίας των παραπάνω κιλών που πήρε στην εγκυμοσύνη της. Όπως καταλαβαίνεις, η περιγραφή της νευρίασε αρκετά τις δύο γυναίκες, με την Σοφία Μουτίδου να ξεσπά στον αέρα της εκπομπής.

«Δεν είναι μόνο τα κιλά της εγκυμοσύνης το έναυσμα. Και στην καθημερινότητα υπάρχουν αυτά σε διάφορα ζευγάρια… Ακούγεται το «Δεν σε πήρα έτσι…». Μεγάλο θέμα ανοίξατε με τα κιλά. Είναι μεγάλη ιστορία. Θέλω απλά να ενημερώσω τον κόσμο ότι αυτός που φέρει τα κιλά, κουβαλάει το δικό του πρόβλημα. Με το να του το υπενθυμίζετε δεν τον βοηθάτε. Τον βοηθάτε, ενημερώνοντας τον για την υγεία του. Το bullying δεν βοηθάει. Εγώ δεν ξέρω κανέναν υπέρβαρο που να νιώθει καλά με τα κιλά του. Σιχαίνομαι τα κοινωνικά ψεύδη. Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι εμείς νιώθουμε καλά. Δεν μου αρέσω, αλλά γιατί να το μοιραστώ; Εσύ δεν μπορείς να μου κάνεις bullying» ανέφερε η Σοφία Μουτίδου.

Δες το βίντεο:

Πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση