Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελένη Μενεγάκη: Ετοιμάζει κανάλι στο youtube - Όλες οι λεπτομέρειες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 09:31 Ελένη Μενεγάκη: Ετοιμάζει κανάλι στο youtube - Όλες οι λεπτομέρειες

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα από τα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή στο διαδίκτυο στην Ελλάδα, με 1,2 εκατομμύριο followers μόνο στο instagram.

Μετά την αποχώρησή της από τον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη σκέφτεται να δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο YouTube κάτι που της έχουν προτείνει τόσο οι στενοί της συνεργάτες, όσο και οι διαφημιστικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται τόσα χρόνια προωθώντας τα προϊόντα τους μέσα από την εκπομπή της.

Ελένη Μενεγάκη: Ετοιμάζει κανάλι στο youtube - Όλες οι λεπτομέρειες

Εξάλλου, η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα από τα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή στο διαδίκτυο, με 1,2 εκατομμύριο followers μόνο στο instagram.

Η Μενεγάκη σχεδιάζει το επόμενο βήμα της

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, η Μενεγάκη σχεδιάζει προσεκτικά το επόμενο βήμα της.

Εξάλλου, το κανάλι στο YouTube δεν είναι απλή υπόθεση και η Ελένη έχει μάθει ό,τι κάνει να το κάνει σωστά. Και επειδή το διαδικτυακό κανάλι δεν είναι κάτι που γνωρίζει, θα το μελετήσει πολύ καλά καθώς δεν θέλει να έχει την τύχη που είχαν οι άλλοι διάσημοι.

Ελένη Μενεγάκη

Έχει ήδη πέσει στο τραπέζι το concept του καναλιού, που θα περιλαμβάνει ένα δυνατό team από κομμωτές, μέχρι στιλίστες και γιατρούς έως κοσμετολόγους και κατασκευαστές κοσμημάτων ώστε να υπάρχει συνεχής ροή βίντεο στο Youtube, χωρίς απαραιτήτως να έχει η ίδια καθημερινή παρουσία.

Πηγή: thetoc.gr