Το πιο φουτουριστικό γιοτ που έχουμε δει ποτέ!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 19:02 Το πιο φουτουριστικό γιοτ που έχουμε δει ποτέ!

Ο Gabriele Teruzzi είναι το μυαλό πίσω από το Shaddai, ένα φουτουριστικό γιοτ 150 μέτρων, το οποίο είναι η απόλυτη ερμηνεία του “βλέπω τον κόσμο από άλλη οπτική γωνία”.

Πρόκειται για ένα απίστευτο γιοτ, στο οποίο ο Teruzzi εκφράζει όλη την δημιουργικότητα του. Όταν ξεκίνησε να το σχεδιάζει δεν ήξερε ποιο θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, αλλά είχε μια σαφή ιδέα της αίσθησης της παντοδυναμίας που ήθελε να μεταδώσει. Ήθελε να δώσει στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες του μια ακραία αίσθηση εξουσίας.

Το υπερπολυτελές γιοτ διαθέτει ένα υπερυψωμένο κατάστρωμα και όλες τις ανέσεις που θα περίμενε κανείς από ένα σκάφος αυτού του μεγέθους. Η επιλογή των υλικών έγινε με μεγάλη προσοχή και παίρνουν έμπνευση από τους σημαντικότερους οίκους μόδας της Ιταλίας, που είναι και η πατρίδα σου σχεδιαστή.

Εκτός από την εντυπωσιακή θέα που προσφέρει το υπερυψωμένο κατάστρωμα, χρησιμεύει κάτα κάποιο τρόπο ως στέγη για ένα πολυτελές beach club στο κεντρικό κατάστρωμα, το οποίο διαθέτει μια πισίνα υπερχείλισης. Το γιοτ μπορεί να φιλοξενήσει πολλά άτομα και είναι το ιδανικό μέρος για πάρτι.

Πηγή: perpetual.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση