Μαντόνα: Ανάρτηση - σοκ μετά το ατύχημα - "Ελπίζω μια μέρα να περπατήσω χωρίς πατερίτσες" [Εικόνα-Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 20:31 Μαντόνα: Ανάρτηση - σοκ μετά το ατύχημα - "Ελπίζω μια μέρα να περπατήσω χωρίς πατερίτσες" [Εικόνα-Βίντεο]

Με ένα συγκινητικό βίντεο η Μαντόνα μιλά ανοιχτά για το ατύχημα που την ανάγκασε να περπατά με πατερίτσες.

Συγκίνησε τους εκατομμύρια θαυμαστές της η Μαντόνα με μια ανάρτηση για την περιπέτεια της υγείας της που την ανάγκασε να περπατάει με πατερίτσες εδώ και μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι η βασίλισσα της ποπ είχε ένα σοβαρό ατύχημα επί σκηνής τον περασμένο Μάρτιο. Συγκεκριμένα, έπεσε από μια καρέκλα κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Παρίσι. Ως επαγγελματίας, η διάσημη τραγουδίστρια συνέχισε το live, με τους πόνους να είναι τόσο δυνατοί που δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα.

Έκτοτε, η Μαντόνα αναγκάστηκε να ακυρώσει πολλές εμφανίσεις της στην Ευρώπη και να περπατά με πατερίτσες.

Με φόντο, την περιπέτεια της υγείας της, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, "ανεβάζοντας" ΄παλιό της βίντεο κλιπ στο οποίο χορεύει, κάνοντας παράλληλα roller skate, με τη μουσική υπόκρουση του κομματιού "Dancing Queen".

"Αυτό το βίντεο μου δίνει την ελπίδα ότι όχι μόνο θα περπατήσω χωρίς πατερίτσες μια μέρα, σύντομα, αλλά ότι θα χορεύω και θα κάνω roller skate ξανά! Μου λείπει να είμαι η βασίλισσα του χορού!" ανέφερε στην ανάρτησή της που ξεπέρασε τις 800.000 προβολές μέσα σε λίγες ώρες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση