Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντιδήμαρχος Αθηνών η Κατερίνα Γκαγκάκη - Ποιες οι νέες της αρμοδιότητες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 21:02 Αντιδήμαρχος Αθηνών η Κατερίνα Γκαγκάκη - Ποιες οι νέες της αρμοδιότητες WWW.NDPPHOTO.GR

Η γνωστή επικοινωνιολόγος ορίζεται Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών. Η απόφαση Μπακογιάννη. Ποια θα είναι τα καθήκοντά της.

Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών ορίζεται με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η γνωστή επικοινωνιολόγος είχε εκλεγεί δημοτική σύμβουλος με την παράταξη "Αθήνα Ψηλά" πέρυσι, ενώ είχε παραιτηθεί από την θέση της υπευθύνου του τομέα Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων και προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης τον Νοέμβριο του 2019, μετά από το περιστατικό με τον Γιώργο Λιάγκα και τη φοιτήτρια που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση στο ΑΠΘ.

Ο Κώστας Μπακογιάννης είχε κάνει δεχτή τότε την παραίτησή της, ενώ πλέον η Κατερίνα Γκαγκάκη θα είναι αρμόδια για την προώθηση της εξωστρέφειας του Δήμου, την προαγωγή της συνεργασίας με την Κοινωνία των Πολιτών και τη στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους, όπως αναφέρει η απόφαση που αναρτήθηκε στη "Διαύγεια". 

Όπως αναφέρει η πράξη: 

"Ορίζουμε, δυνάμει της διάταξης του άρθρου 177 παρ. 1 στοιχ. α του Ν. 4635/2019 (ΦΕΚ Α' 167/30.10.2019) σχετικά με τον αριθμό των Αντιδημάρχων της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, την κ. Αικατερίνη Δημητριάδου – Γκαγκάκη του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών και μεταβιβάζουμε σε αυτήν την άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται ιδίως με την προώθηση της εξωστρέφειας του Δήμου, την προαγωγή της συνεργασίας με την Κοινωνία των Πολιτών και τη στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους. 

Τις αρμοδιότητες της Αντιδημάρχου Αικατερίνης Δημητριάδου - Γκαγκάκη του Γεωργίου, όταν αυτή απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί η Αντιδήμαρχος κα Αλεξάνδρα (Αλεξία) Έβερτ – Αλβέρτη του Μιλτιάδη".

Πηγή: News247.gr