Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ανίτα Μπραντ πήρε εξιτήριο - Η φωτογραφία με τον Χάρη Χριστόπουλο και τον νεογέννητο γιο τους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 16:30 Η Ανίτα Μπραντ πήρε εξιτήριο - Η φωτογραφία με τον Χάρη Χριστόπουλο και τον νεογέννητο γιο τους

Η όμορφη make up artist που πριν από μια εβδομάδα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Χάρη Χριστόπουλο.

Στο σπίτι της μπορεί να επιστρέψει η Anita Brand, που πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο το πρωί της Πέμπτης. Η όμορφη make up artist που πριν από μια εβδομάδα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Χάρη Χριστόπουλο, μας γνωστοποίησε το γεγονός μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Ποζάροντας με τον φωτογράφο, τον νεογέννητο γιο τους, αλλά και τον γιατρό της, έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο, όπου έγραψε:

«Πόσο γρήγορα περνάνε η μέρες. Σήμερα ήδη κλείνουμε μια βδομάδα με το μπεμπουλινι μας κ έχω να πω ένα τελευταίο αλά τεράστιο ευχαριστώ, το πιο σημαντικό ευχαριστώ, στον αγαπημένο γιατρό μας @stefanoschandakas ο οποίος με την γνώση, επαγγελματισμό, ηρεμία και εμπειρία του με έκανε να νιώθω πάντα ασφαλής στα χέρια του, του είχα κ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη κ καταφέραμε να έχουμε πραγματικά έναν ευχάριστο φυσιολογικό τοκετό κυριολεκτικά «με έναν πόνο

Έναν μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Στέφανου που μας πρόσεχε όλες αυτές τις μήνες και σε όλο το προσωπικό του @mitera.gr που μας φρόντισε σε αυτές τις αξέχαστες μας στιγμές. Χωρίς εσάς δεν θα ήταν το ίδιο. Νομίζω το χαμόγελο μας τα λέει όλα!

Το σχετικό post

Πηγή: missbloom.gr