Βάνα Μπάρμπα: "Εγκαινίασε" τη βίλα του Ασλάνη στη Μύκονο - Ποιους είχε καλεσμένους

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 11:25 Βάνα Μπάρμπα: "Εγκαινίασε" τη βίλα του Ασλάνη στη Μύκονο - Ποιους είχε καλεσμένους

Τη βίλα του αείμνηστου αγαπημένου της φίλου Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο εγκαινίασε η Βάνα Μπάρμπα φιλοξενώντας τον Στράτο Τζώρτζογλου και τη Σοφία Μαριόλα, τους οποίους και πάντρεψε το περσινό καλοκαίρι στα Χανιά.

Η ηθοποιός πριν από αρκετούς μήνες ανακοίνωσε επίσημα ότι πέρασε στα χέρια της το πολυτελές σπίτι του θρυλικού σχεδιαστή μόδας στο κυκλαδίτικο νησί αποκαλύπτοντας παράλληλα τα σχέδιά της να επενδύσει σε αυτό. Ύστερα όμως ήρθε ο κορωνοϊός και τα πλάνα της "πάγωσαν".

Η ίδια παρ'όλα αυτά ταξίδεψε στη Μύκονο, άνοιξε τη βίλα και φιλοξένησε σε αυτήν τους κουμπάρους της Σοφία και Στράτο με τους οποίους έβγαλε και μια selfie με φόντο το οίκημα και την πισίνα.

"Βρίσκομαι στη Μύκονο εδώ και αρκετό καιρό, κάνω ένα boutique hotel που θα λέγεται "Αρμονία" και γενικά έχω αρχίσει να ασχολούμαι με επενδύσεις, όχι μόνο ξενοδοχειακές αλλά κι αυτές που αφορούν την παραλία. Οι άνθρωποι θα μπορούν βάσει του σοκ που έχω σκεφτεί να απολαμβάνουν τον εναλλακτικό τουρισμό της Μυκόνου" δηλώνει η ίδια στην Espresso. Όπως σημειώνει μάλιστα έχει αφήσει πλέον πίσω της την παλιά αίγλη της Μυκόνου και την ξέφρενη ζωή που κάποτε απολάμβανε στο νησί.

"Η Μύκονος δεν είναι μόνο πάρτι. Έχει και την άλλη πλευρά της που λέγεται Δήλος, πολιτισμός και εναλλακτικός τουρισμός μέσα από την αρμονία και τη νηφαλιότητα. Ευτυχώς με φώτισε το σπίτι του Μιχάλη να πάρω την κατεύθυνση του εναλλακτικού τουρισμού. Εγώ σαν Βάνα δεν έχω την ανάγκη πλέον να έχω προσωπικές βίλες. Όταν ολοκληρωθεί το project της παραλίας μια σκηνούλα θέλω εκεί και τίποτα άλλο. Πριν λίγες ημέρες φιλοξενούσα στο σπίτι κάποιους ξένους φίλους. Εκεί διαπίστωσα πως και οι ξένοι έχουν αλλάξει πλέον τις συνήθειές τους και ψάχνουν άλλα πράγματα να απολαύσουν στη Μύκονο και γενικότερα, όχι τον συνωστισμό και τα πάρτι" τονίζει η ηθοποιός.

Ωστόσο ποτέ δεν ξέχασε την επιθυμία και την υπόσχεση που έδωσε να κάνει ένα πάρτι στη μνήμη του φίλου της Μιχάλη Ασλάνη. "Νομίζω πως τον Σεπτέμβρη θα κάνω το πάρτι για τον Μιχάλη και τη ψυχούλα του στο σπίτι του εδώ στη Μύκονο. Τον Οκτώβριο βάσει χρονοδιαγράμματος θα μπουν τα πρώτα μπετά για το ξενοδοχείο εναλλακτικού τουρισμού και θα ξεκινήσει και ο καλλωπισμός της παραλίας" αναφέρει, δείχνοντας αποφασισμένη να ολοκληρώσει το επενδυτικό της σχέδιο.

ΠΗΓΗ: Espresso

Προσαρμοσμένη αναζήτηση