Γενέθλια για τη Μέγκαν Μαρκλ - Έτσι της ευχήθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 14:19 Γενέθλια για τη Μέγκαν Μαρκλ - Έτσι της ευχήθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ

Τα 39ά γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα, Τρίτη 4 Αυγούστου, η Μέγκαν Μαρκλ και όπως είναι αναμενόμενο δέχεται τις πρώτες ευχές από τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Η ευχή της βασίλισσας Ελισάβετ για τα γενέθλια της Μέγκαν Μαρκλ αναρτήθηκε στο επίσημο account της βασιλικής οικογένειας στο Twitter. «Ευχόμαστε στη Δούκισσα του Σάσεξ ευτυχισμένα γενέθλια», έγραφε το μήνυμα που συνοδεύτηκε με emoji που απεικονίζει μία τούρτα και ένα μπαλόνι.

Το μήνυμα συνοδεύτηκε από μία κοινή φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ και και της Μέγκαν Μαρκλ σε εκδήλωση του 2018. «Η βασίλισσα και η Δούκισσα απαθανατίστηκαν κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Τσέστερ το 2018», έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας.

The tweet was posted alongside a snap of Her Majesty and the Duchess of Sussex smiling together during an event, with the caption explaining: “The Queen and The Duchess are pictured during a joint visit to Chester in 2018.”

Όσο για το πώς θα γιορτάσει η Μέγκαν τα 39ά γενέθλιά της, θα σβήσει την τούρτα πλαισιωμένη από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, τον  σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι και τον 1 έτους γιο τους, Άρτσι, στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Πηγή: hellomagazine.com

Προσαρμοσμένη αναζήτηση