Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη είναι το cover girl του ELLE Σεπτεμβρίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 15:00 Η κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη είναι το cover girl του ELLE Σεπτεμβρίου

«Οι άνθρωποι όταν πετυχαίνουμε κάτι μεγάλο, ξεχνάμε τα μικρά. Αυτά όμως είναι και τα πιο σημαντικά», μας είπε η Μαρία Σάκκαρη υπενθυμίζοντάς μας για ακόμα μια φορά πως εκτός από σπουδαία αθλήτρια είναι και ένα απλό, απόλυτα προσγειωμένο κορίτσι. Δεν θα μπορούσαμε να επιλέξουμε ιδανικότερο cover girl για το τεύχος του ELLE Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια που ανήκει πλέον στις 20 καλύτερες του κόσμου, μας αφιέρωσε τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο της λίγο πριν αναχωρήσει ξανά για το εξωτερικό, και φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για εμάς. Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του φωτογράφου Δημήτρη Σκουλού, χαρίζοντάς μας μοναδικές λήψεις με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας στο πολυτελές Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Η δυναμική αθλήτρια φορώντας αέρινες και λαμπερές δημιουργίες, μεταμορφώθηκε σε μια αιθέρια γυναίκα που μας καθήλωσε με το έντονο βλέμμα της. Παράλληλα μίλησε στη διευθύντρια σύνταξης του ELLE Μαρία Πατούχα για όλα: για το εντυπωσιακό ταξίδι της στον χώρο του τένις, τους στόχους της, τα όνειρά της, τις επιτυχίες που τη διαμόρφωσαν και τις αγωνίες της για το μέλλον στην αβέβαιη εποχή που διανύουμε.

Στα 25 της η Μαρία Σάκκαρη είναι μια νέα γυναίκα-πρότυπο που δίνει το δικό της αγώνα σε έναν σκληρό και άκρως ανταγωνιστικό χώρο. «Πιστεύω ότι οι γυναίκες αθλήτριες προσπαθούν με κάθε τρόπο να στηρίξουν τις άλλες γυναίκες, γιατί και στον αθλητισμό βιώνουμε διακρίσεις ανάμεσα στα φύλα», ανέφερε συνδέοντας έτσι τον χώρο του αθλητισμού με τη σύγχρονη κοινωνία. Φυσικά εμείς θέλαμε να ανακαλύψουμε και το κορίτσι που κρύβεται πίσω από την τενίστρια, να εξερευνήσουμε όλα όσα τη γεμίζουν και την κάνουν να νιώθει ευτυχισμένη, εκτός φυσικά από τις επαγγελματικές της διακρίσεις. «Όταν ζεις κάθε βδομάδα από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο, το σπίτι είναι αυτό που σου λείπει», μας περιγράφει επιβεβαιώνοντας έτσι και την απλότητα του χαρακτήρα της.

Πηγή: elle.gr