Η Μισέλ Ομπάμα απαντά για την κατάθλιψη: Είμαι εντάξει, μην ανησυχείτε για μένα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 20:07 Η Μισέλ Ομπάμα απαντά για την κατάθλιψη: Είμαι εντάξει, μην ανησυχείτε για μένα

Είμαι εντάξει, μην ανησυχείτε, είπε η Μισέλ Ομπάμα και είπε για ποιούς ανησυχεί περισσότερο.

Μεγάλο θόρυβο δημιούργησε το podcast της Μισέλ Ομπάμα στο οποίο μιλούσε για την κατάθλιψη που της έχει δημιουργήσει η καραντίνα λόγω της πανδημίας του Covid-19 αλλά και οι μάχες για φυλετική δικαιοσύνη στη χώρα της, και η "υποκρισία" της διοίκησης Τραμπ.

Η σύζυγος του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα έκανε τις δηλώσεις αυτές στο τελευταίο κατά σειρά επεισόδιο των podcast της, που προβλήθηκε στο Spotify. "Ξυπνάω μέσα στη νύχτα, διότι κάτι με ανησυχεί ή γιατί αισθάνομαι ένα βάρος", εξήγησε η ίδια.

Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε το κοινό και τα χιλιάδες μηνύματα, η Μισέλ Ομπάμα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να ευχαριστήσει όσους ενδιαφέρθηκαν αλλά και για να τους ενημερώσει ότι είναι μια χαρά. "Μην ανησυχείτε για μένα", έγραψε.

Σκεφθείτε όσους είναι εκεί έξω

Η Μισέλ Ομπάμα είπε ότι σκέφτεται πολύ τους ανθρώπους που είναι εκεί έξω και διακινδυνεύουν για τους υπόλοιπους, εννοώντας τους γιατρούς και τις νοσοκόμες και τους εργαζομένους κάθε είδους στην υγεία.

"Σκέφτομαι τους δασκάλους και τους μαθητές και τους γονείς που απλά προσπαθούν να καταλάβουν τι θα συμβεί στο σχολείο το φθινόπωρο. Σκέφτομαι τους ανθρώπους εκεί έξω που διαμαρτύρονται και ζητούν λίγο περισσότερη δικαιοσύνη στη χώρα μας" έγραψε.

Μισέλ Ομπάμα

"Η ιδέα ότι αυτό που περνάει αυτή η χώρα δεν πρέπει να έχει καμία επίδραση σε εμάς - ότι όλοι πρέπει να αισθανόμαστε εντάξει όλη την ώρα – είναι κάτι που δεν ισχύει για μένα. Ελπίζω λοιπόν όλοι να επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκφράσετε αυτό που αισθάνεστε. Ελπίζω να ακούτε τον εαυτό σας και να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε όλα όσα μας έρχονται, και τι μπορείτε να κάνετε για αυτό. Και σε όλους εσάς που επικοινωνήσατε - ευχαριστώ. Ελπίζω να επικοινωνήσετε με όλους όσοι είστε πιο κοντά, όχι μόνο με ένα κείμενο, αλλά ίσως με μια κλήση ή μια συνομιλία μέσω βίντεο. Μην φοβάστε να τους προσφέρετε έναν ώμο για να ακουμπήσουν ή να ζητήσετε έναν και εσείς. Σας αγαπώ όλους", έγραψε.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση