Βασιλικά "δράματα": Γιατί Ουίλιαμ και Κέιτ δεν επισκέφθηκαν ποτέ τον Χάρι και τη Μέγκαν

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 21:08 Βασιλικά "δράματα": Γιατί Ουίλιαμ και Κέιτ δεν επισκέφθηκαν ποτέ τον Χάρι και τη Μέγκαν

Οι διαφορές δεν ήταν αγεφύρωτες αλλά Ουίλιαμ και Κέιτ δεν τους επισκέφθηκαν ποτέ στο νέο τους σπίτι.

Τελικά, το Finding Freedom, το βιβλίο των Carolyn Durand και Omid Scobie, για την φυγή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από το παλάτι δεν έκανε και πολλά για να διαλύσει τις μακροχρόνιες φήμες έντασης μεταξύ του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ και του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Παρόλο που κανένας δεν ξέρει ποιες ήταν οι διαφορές μεταξύ των δυο ζευγαριών, και κάθε κίνηση, κυρίως των γυναικών, έχει μπει στο μικροσκόπιο, όλα έχουν δείξει ότι τα δυο πριγκιπικά ζευγάρια δε συμφωνούσαν σε τρόπο ζωής και αντιλήψεων.

Βασιλικά "δράματα": Γιατί Ουίλιαμ και Κέιτ δεν επισκέφθηκαν ποτέ τον Χάρι και τη Μέγκαν

Δυο ζευγάρια με διαφορετικούς στόχους

Οι βασιλικοί αναλυτές αλλά και όσοι έχουν κοινό νου μπορούν να καταλάβουν ότι οι μέλλοντες βασιλείς της Μεγάλης Βρετανίας άλλους στόχους έχουν και είχαν από τον Χάρι και τη Μέγκαν που σε υψηλότερο αξίωμα δε θα μπορούσαν να φτάσουν από αυτό που κατείχαν.

Από τα αποσπάσματα που έχουν ήδη κυκλοφορήσει αποκαλύπτεται ότι τα δύο βασιλικά ζευγάρια δεν είχαν τις πιο ζεστές σχέσεις τα τελευταία χρόνια. Η διαμάχη ή καλύτερα η ένταση ξεκινά από τη σχέση του Ουίλιαμ με τον αδερφό του και την περίφημη συμβουλή που του είχε δώσει προκειμένου να μη βιαστεί στη σχέση του με τη Μέγκαν. Μπορεί πολλοί, πίσω από την συμβουλή αυτή να βλέπουν την Κέιτ, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική και ο Ουίλιαμ δε θα ήθελε σε καμία περίπτωση να στρέψει τα φώτα της αρνητικής δημοσιότητας αυτά τα χρόνια επάνω στα παιδιά της αδικοχαμένης Νταϊάνα.

ουίλιαμ Κέιτ

Εντελώς άλλης νοοτροπίας ο Χάρι, δεν πήρε ποτέ με καλό μάτι αυτή τη συμβουλή θεωρώντας την κίνηση κατά της αγαπημένης του. Μάλιστα όλο το επόμενο διάστημα μέχρι τον αρραβώνα του Χάρι και της Μέγκαν τα δυο αδέρφια δεν αντάλλασσαν παρά ελάχιστα λόγια σε προσωπικό επίπεδο.

Η τεταμένη σχέση τους έληξε με τον γάμο Χάρι-Μέγκαν και όλα φάνηκε ότι μπήκαν σε μια σειρά. Οι Σάσσεξ έμοιαζαν να ξεπερνούν την κρίση με τον Ουίλιαμ μέχρι που το νεόνυμφο ζευγάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει το Kensington Palace και τη γειτνίαση με την Κέιτ και τον Ουίλιαμ και να εγκατασταθούν μακριά από την κυψέλη της βασιλικής κατοικίας και όλους τους ενοίκους της στο Frogmore Cottage στο Γουίνσδορ για να ζήσουν και να κάνουν την οικογένειά τους, μέρος που ήταν σε μικρή απόσταση και από το μέρος που παντρεύτηκαν.

Ουίλιαμ

Ένα νέο σπίτι, καμμία επίσκεψη από τον αδερφό του

Έτσι εγκατέλειψαν το Nottingham Cottage στην περιοχή του παλατιού του Κένσινγκτον για το Frogmore Cottage, ένα δώρο από τη βασίλισσα στον Χάρι και την Μέγκαν, που διαθέτει ένα παιδικό δωμάτιο για το μωρό και 10 υπνοδωμάτια, σε σύγκριση με τα μόλις 2 που έχει το σπίτι όπου διέμεναν μέχρι τότε.

Τα δυο ζευγάρια δεν πέρασαν ποτέ πολύ χρόνο μαζί, ακόμα και όταν κατοικούσαν κάτω από την ίδια στέγη, αλλά η απόσταση μεγάλωσε όταν οι νεόνυμφοι άλλαξαν κατοικία. Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ δεν επισκέφτηκαν ποτέ τον Πρίγκιπα Χάρι και τον Μέγκαν στο σπίτι τους στο Cotswolds για ολόκληρο το έτος, αν και η "πρόσκληση ήταν ανοιχτή". Μάλιστα οι υποστηρικτές τους λένε ότι Χάρι και Μέγκαν είναι ιδιαιτέρως διασκεδαστικοί και είχαν ένα ανοιχτό κοινωνικά σπίτι στο οποίο καλωσόρισαν πολλούς διάσημους φίλους τους όπως η Σέρενα Γουίλιαμς, ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ, η Πριγιάνκα Τσόπρα και ο Νικ Τζόνας.

Περιπέτεια για Χάρι-Μέγκαν: Γιατρός εξ Αυστραλίας μπλοκάρει το Sussex Royal

Όλοι ρίχνουν το φταίξιμο στην Κέιτ που δεν ήθελε ποτέ να φύγει από τα πρωτοσέλιδα και στη θέση της να είναι μια Αμερικανίδα, δεν ήθελε κανέναν ανταγωνισμό, αλλά και κανένα σχόλιο ότι η Μέγκαν θα μπορούσε έστω και κατ΄ελάχιστο να είναι καλύτερή της. Η Κέιτ δεν έκανε πολλά για να "γεφυρώσει το χάσμα" μεταξύ των αδελφών και είναι "πολύ πιστή" στον σύζυγό της και στη βασιλική οικογένεια.

Και ενώ οι δυο γυναίκες δεν είχαν ποτέ σοβαρά προβλήματα μεταξύ τους η Μέγκαν ένιωθε απογοητευμένη που δεν ένωσαν ποτέ τις κοινές θέσεις τους στη βασιλική οικογένεια και δεν είχαν κανένα κοινό εκτός από την ολίγων μηνών συγκατοίκησή τους στο Kensington Palace.

Χάρι Μέγκαν

Ελάχιστη επικοινωνία από τότε που έφυγαν

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο Μέγκαν ζουν τώρα ακόμη πιο μακριά, καθώς μετεγκαταστάθηκαν με τον γιο τους, τον Άρτσι, στο Λος Άντζελες τον Μάρτιο, αφού παραιτήθηκαν από τους βασιλικούς ρόλους τους και το χάσμα μεταξύ των δυο ζευγαριών μοιάζει αγεφύρωτο.

Το βιλίο αποκαλύπτει ότι η Μέγκαν έκανε την Κέιτ να κλαίει στο γάμο της εξαιτίας μιας παρατήρησης που έκανε στην μικρή Σάρλοτ. Και ότι η Κέιτ αυτό δε της το συγχώρεσε ποτέ. Προφανώς αυτή ήταν μια αγχωτική στιγμή του γάμου, αλλά τόσο η Μέγκαν όσο και η Κέιτ σαν επαγγελματίες στον χειρισμό των μίντια δεν άφησαν να φανεί κανένα δάκρυ. Όμως η επικοινωνία τους δεν έχει ποτέ αποκατασταθεί ιδιαίτερα τώρα που τους χωρίζει ένας ωκεανός.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση