Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποια Τζένιφερ Λόπεζ, έχετε δει πόσο όμορφη είναι η Σμαράγδα Καρύδη στα 51 της; - Γενέθλια σήμερα για την ωραία ηθοποιό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020 21:17 Ποια Τζένιφερ Λόπεζ, έχετε δει πόσο όμορφη είναι η Σμαράγδα Καρύδη στα 51 της; - Γενέθλια σήμερα για την ωραία ηθοποιό

Μπορεί η Αμερική να γιόρτασε τα 50 χρόνια της Λόπεζ, όμως η ομορφιά της Σμαράγδας είναι ακαταμάχητη.

Γενέθλια σήμερα για τη Σμαράγδα Καρύδη που έκλεισε τα 51 της χρόνια και όχι μόνο δε μοιάζει ότι έχει συμπληρώσει μισό αιώνα ζωής αλλά η φυσική λάμψη και η ομορφιά της είναι ακαταμάχητες. Από τις πιο όμορφες Ελληνίδες με απείραχτη ομορφιά και υπέροχο χαμόγελο, η Σμαράγδα ζει κάθε μέρα και απολαμβάνει τη ζωή με χάρη και απλότητα.

Τα γενέθλιά της τα γιορτάζει στην Αίγινα, στο αγαπημένο της εξοχικό που είναι πάντα πλημμυρισμένο από φίλους της, οι οποίοι έσπευσαν να τηε ευχηθούν δια ζώσης ή διαδικτυακά.

"Το κοριτσάκι μου το λατρευτό, η φιλενάδα μου, η αδελφή μου έχει σήμερα γενέθλια! Σμαραγδένια μου, να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να γελάς πάντα με την ψυχή σου όπως σ´ αυτήν τη φωτογραφία. Σ´αγαπώ πολύ!”, γράφει η αγαπημένη της φίλη Βίκυ Βολιώτη με την οποία έχουν φιλία περισσότερο από 30 χρόνια.

 

 

Η Σμαράγδα Καρύδη που τον χειμώνα που πέρασε έκανε και την πρώτη επιτυχημένη απόπειρα σαν σκηνοθέτης, στο έργο "Του Κουτρούλη ο γάμος" πέρασε την καραντίνα εμψυχώνοντας όλους όσους ήταν μόνοι, άνθρωπος καλοσυνάτος, με χάρη και φυσική ομορφιά, η Σμαράγδα έχει σύμμαχο το χρόνο και κάθε χρόνο φαίνεται ομορφότερη.

Σμαράγδα καρύδη

Άνθρωπος πιστός στους φίλους της, η Σμαράγδα είναι εδώ και πολλές δεκαετίες παρέα με τη Βίκυ Βολιώτη, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη από τα χρόνια της σχολής του Εθνικού Θεάτρου, ενώ στην προσωπική της ζωή είναι ένας άνθρωπος ισορροπημένος και ζει για περισσότερα από δέκα χρόνια με τον Θοδωρή Αθερίδη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Together we Create!