Ναταλία Γερμανού: Τέλος για το "Καλύτερα δε γίνεται" - Αποχαιρέτησε σχεδόν όλους τους συνεργάτες της

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 10:12 Ναταλία Γερμανού: Τέλος για το "Καλύτερα δε γίνεται" - Αποχαιρέτησε σχεδόν όλους τους συνεργάτες της

Με μία συγκινητική ανάρτηση, η Ναταλία Γερμανού αποχαιρέτησε σχεδόν όλη την ομάδα της εκπομπής της "Καλύτερα δε γίνεται".

Με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Ναταλία Γερμανού αποχαιρέτησε σχεδόν όλη την ομάδα της εκπομπής της "Καλύτερα δε γίνεται", η οποία έκλεισε τον κύκλο της μετά από δύο χρόνια τεράστιας επιτυχίας στον Alpha.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει στο κανάλι και την επόμενη σεζόν, με εκπομπή Σαββατοκύριακου, όπως φαίνεται όμως, αλλάζει την πλειοψηφία των συνεργατών της, ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποια άτομα θα πλαισιώνουν τη νέα της ομάδα.

Η Ναταλία Γερμανού αποχαιρέτησε τη Φωτεινή Πετρογιάννη, την Ευριδίκη Βαλαβάνη και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, ωστόσο -όπως φαίνεται- συνεχίζει στην εκπομπή της ο Κώστας Τσουρός. Επιπλέον, από την εκπομπή φαίνεται να αποχωρεί και η αρχισυντάκτρια, Μαίρη Κούσουλα, αλλά και ο σκηνοθέτης Περικλής Ασπρούλιας.

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού:

Άλλοι τους απολογισμούς τους τους κάνουν παραμονή Πρωτοχρονιάς, εγώ τους κάνω ντάλα καλοκαίρι

Προσαρμοσμένη αναζήτηση