Δείτε το νέο ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό κωμικό Ρόμπιν Γουίλιαμς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 22:10 Δείτε το νέο ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό κωμικό Ρόμπιν Γουίλιαμς

Πριν από έξι χρόνια ο κόσμος σοκαρίστηκε από την είδηση του τραγικού θανάτου του ταλαντούχου κωμικού ηθοποιού Ρόμπιν Γουίλιαμς, ο οποίος είχε κλείσει τα 69 του χρόνια περίπου έναν μήνα πριν. Ηταν 11 Αυγούστου του 2014, όταν ο αείμνηστος αμερικανός ηθοποιός έδωσε τέλος στη ζωή του, ωστόσο κατάφερε να παραμείνει ζωντανός στις μνήμες των ανθρώπων και εξαργύρωσε την αγάπη χρόνων με το να μην ξεχαστεί ούτε λεπτό.

Κατάφερε να γίνει ένας μύθος στην βιομηχανία του Χόλιγουντ και άφησε πίσω του μια σπουδαία κληρονομιά. Μετά το τραγικό συμβάν, κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες ως προς το τι οδήγησε τον αμερικανό ηθοποιό σε αυτή την πράξη, ωστόσο η γυναίκα του, Σούζαν Σνάιντερ, έβγαλε τότε μια ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα. Βέβαια δεν έμεινε εκεί, καθώς τώρα, σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Τάιλερ Νόργουντ, αποφάσισε να αφηγηθεί την ιστορία πίσω από τις τελευταίες μέρες αυτής της κωμικής ιδιοφυΐας και τι προκάλεσε την αυτοκτονία του.

Με τίτλο “Robin’s Wish”, το νέο ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στον αγώνα του Γουίλιαμς με την νευροεκφυλιστική ασθένεια LBD, την δεύτερη πιο συχνή ασθένεια νευροεκφυλιστικής άνοιας μετά το Αλτσχάιμερ, η οποία προκαλεί διακυμάνσεις τη νοητική κατάσταση και ψευδαισθήσεις μεταξύ άλλων. Η νόσος είχε αρχίσει να καταβάλει τον ηθοποιό τον τελευταίο χρόνο της ζωής του.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο ηθοποιός αναφέρθηκε και σε ένα άλλο πρόσφατο ντοκιμαντέρ με τίτλο “Robin Williams: Come Inside My Mind”, ωστόσο η σύζυγος του προσπαθεί να προκαλέσει περισσότερη ευαισθητοποίηση σχετικά με το θέμα και να βάλει τέλος σε όλες τις φήμες που συνεχίζουν να κυκλοφορούν.

Η ίδια δήλωσε για το ντοκιμαντέρ:

“Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους της ζωής του, ο Ρόμπιν είχε τρομερό άγχος, αϋπνία, ψευδαισθήσεις, παράνοια και πολλά άλλα συμπτώματα, τα οποία η ιατρική ομάδα δεν μπορούσε να περιορίσει. Την νόσο την ανακαλύψαμε μετά τον θάνατο του, όταν έγινε η νεκροψία. Ήταν μια από τις χειρότερες περιπτώσεις που είχαν δει οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα.

Το “Robin’s Wish” είναι η ιστορία του Ρόμπιν, είναι η ιστορία μας, και κάτα κάποιον τρόπο είναι η ιστορία όλων μας – καθώς όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει να αναζητάς απαντήσεις, να βιώνεις την αγάπη και την απώλεια, και πως η δύναμη της θεραπείας είναι αυτή που σε κάνει να συνεχίζεις.”

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου μέσω VoD.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

Πηγή: perpetual.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση