Βασίλισσα Ελισάβετ: Μόνιμη μετακόμιση - Δεν επιστρέφει στο Μπάκιγχαμ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 13:43 Βασίλισσα Ελισάβετ: Μόνιμη μετακόμιση - Δεν επιστρέφει στο Μπάκιγχαμ

Μόνιμα μετακομίζει στο Κάστρο του Ουίνδσορ η βασίλισσα Ελισάβετ, που δεν σκοπεύει να επιστρέψει στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εφέτος, όσο στη βρετανική πρωτεύουσα μαίνεται η πανδημία του κορωνοϊού.
Μάλιστα, πηγή ανέφερε πως θα επιστρέφει στο Λονδίνο όποτε το απαιτούν οι υποχρεώσεις της και αν αυτό είναι ασφαλές, σύμφωνα με τους Sunday Times.

Η απουσία της από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για ένα έτος θα είναι η πιο μακροχρόνια στα 68 έτη της μοναρχίας της. Η βασίλισσα επιστρέφει από το Μπαλμόραλ στη Σκωτία περίπου στις αρχές Οκτωβρίου, αλλά εφέτος αναμένεται να επιστρέψει στο Ουίνδσορ όπου ήταν στην αυτο-απομόνωση μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο από τις 19 Μαρτίου, πριν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Σκωτία.

Ήδη η βασίλισσα μαζί με τους συμβούλους της εξετάσουν αν θα είναι ασφαλές να παρευρεθεί στις επιμνημόσυνες δεήσεις και τους εορτασμούς, κατά τους οποίους οποία τιμούν τους Βρετανούς στρατιωτικούς που έδωσαν τη ζωή τους στους Παγκόσμιους Πολέμους και διεξάγεται τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου με παρελάσεις και κατάθεση στεφάνων.

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση