Μελάνια Τραμπ: Η Πρώτη Κυρία στη μάχη των εκλογών - Η σημειολογία πίσω από τα τολμηρά χρώματα που επιλέγει

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020 11:44 Μελάνια Τραμπ: Η Πρώτη Κυρία στη μάχη των εκλογών - Η σημειολογία πίσω από τα τολμηρά χρώματα που επιλέγει

Μετά τα μάτια όλων στραμμένα πάνω της, η 50χρονη Μελάνια ξεχωρίζει από το πλήθος επιλέγοντας τολμηρά χρώματα αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο στόχος της.

Αντίστροφη μέτρηση για τις αμερικανικές εκλογές και η Πρώτη Κυρία της Αμερικής Μελάνια Τραμπ, έχει ήδη ριχτεί στη μάχη της επανεκλογής του συζύγου της κάνοντας αυτό που ξέρει καλά: Εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Αν και το πρώην μοντέλο ξέρει καλά να εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση, το ντεμπούτο της στις εξέδρες μαζί με τον Τραμπ ήταν πολύ δυνατό επιλέγοντας έντονες φλούο αποχρώσεις.

Αν και όλοι θυμόμαστε ότι στην πρώτη προεκλογική εκστρατεία η Μελάνια επέλεγε κυρίως λευκά ρούχα, πλέον κάνει πιο τολμηρές εμφανίσεις, θέλοντας να δείξει ότι έχει αυτοπεποίθηση και ότι στέκεται με σιγουριά στη θέση της πρώτης κυρίας.

Όλοι θυμόμαστε ότι στην αρχή της τετραετίας η Μελάνια Τραμπ είχε αρκετό άγχος και αμηχανία στις εμφανίσεις της ενώ πλέον πατάει γερά στις ψηλοτάκουνες γόβες της.

H νέα εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ

Την Πέμπτη, η Μελάνια Τραμπ ξεχώρισε από το πλήθος, τη βραδιά που ο σύζυγός της, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, δέχθηκε την υποψηφιότητα για το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα για δεύτερη θητεία.

Σταθερή στην επιλογή φορεμάτων η Μελάνια ξεκίνησε και επίσημα την προεκλογική εκστρατεία, ψηφίζοντας μονοχρωμίες και έντονες αποχρώσεις.

Και αυτή τη φορά, με τα μάτια όλων στραμμένα πάνω της, η 50χρονη πρώτη κυρία κατάφερε να ξεχωρίσει από το πλήθος λόγω του τολμηρού χρώματος του φορέματος της.

Η Μελάνια επέλεξε ένα απίθανο πλισέ φλουο πράσινο φόρεμα Maison Valentino, αξίας 3.000 δολαρίων με ενσωματωμένα μακριά μανίκα.

melania_trump

Στη μέση φόρεσε κόκκινο ζωνάκι και συνδύασε το λουκ με κόκκινες γόβες.

melania_trump
melania_trump
Το φούξια φόρεμα της Μελάνια

Μια μέρα νωρίτερα, η Μελάνια επέλεξε ένα έντονο ροζ φόρεμα Jason Wu με μαύρους διακοσμητικούς φιόγκους στη μέση της. Ο Wu είναι σχεδιαστής με καταγωγή από την Ταϊβάν και τον Καναδά και έχει ως έδρα του τη Νέα Υόρκη.

Το αμάνικο κοκτέιλ φόρεμα από μετάξι με λαιμόκοψη και τις κρυφές τσέπες ήταν μια δημιουργία του αποκλειστικά για τη Μελάνια, η οποία και πάλι έκλεψε τις εντυπώσεις.

melania_trump

 

melania_trump

 

melania_trump

Αν και δεν γνωρίζουμε πώς θα κυλήσει η προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ, το σίγουρο είναι ότι θα δούμε εκθαμβωτικές εμφανίσεις από τη Μελάνια Τραμπ.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση