Big Brother: Η "τιμωρία" στην τηλεθέαση μετά τον σάλο από το εμετικό σχόλιο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 09:39 Big Brother: Η "τιμωρία" στην τηλεθέαση μετά τον σάλο από το εμετικό σχόλιο

Τι τηλεθέαση έκανε το Big Brother το βράδυ της Δευτέρας;

Πρωτοφανής σάλο προκάλεσε τις δύο τελευταίες ημέρες το χυδαίο σχόλιο που έκανε ο παίκτης του Big Brother Αντώνης Αλεξανδρίδης και προβλήθηκε στη live streaming πλατφόρμα του ΣΚΑΪ.

Η κατακραυγή του κόσμου ήταν τεράστια και ο ΣΚΑΪ προσπάθησε να "διορθώσει" το λάθος ακυρώνοντας προς το παρόν τη διαδικτυακή μετάδοση του ριάλιτι. Ωστόσο, το τηλεοπτικό κομμάτι συνεχίστηκε κανονικά αν και σε μικρότερη διάρκεια.

Οι τηλεθεατές δεν εγκατέλειψαν το Big Brother

Όπως φαίνεται, παρά τις έντονες αντιδράσεις, ήταν ελάχιστοι οι τηλεθεατές που γύρισαν την πλάτη τους στο Big Brother, αφού έχασε ένα μικρό ποσοστό τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το βράδυ της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου, το πρώτο επεισόδιο του Big Brother μετά την κατακραυγή συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης 23.1% στο γενικό σύνολο και 23.9% στο δυναμικό κοινό, έχοντας απώλειες λίγες μονάδες.

Να σημειώσουμε ότι το επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής έκανε τηλεθέαση 25,2% στο δυναμικό και 27,5% στο γενικό.

Δηλαδή η τηλεθέαση υποχώρησε περίπου δύο μονάδες.

Το πώς θα διαμορφωθεί η τηλεθέαση, θα το δούμε τις επόμενες ημέρες.

Οικονομική "ασφυξία" στο Big Brother από την αποχώρηση χορηγών

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, οι χορηγοί του τηλεπαιχνιδιού ξεκίνησαν σιγά-σιγά να αποχωρούν, προκαλώντας "πονοκέφαλο" στο κανάλι του Φαλήρου.

Μάλιστα, οι εταιρείες καταδίκασαν το συγκεκριμένο περιστατικό, με σκληρές ανακοινώσεις...

Cancel Big Brother: Οργή λαού στα social media ζητά να σταματήσει το Big Brother

Η οργή των πολιτών μεγαλώνει, μετά τα όσα ακούστηκαν το βράδυ του Σαββάτου από τον Αντώνη Αλεξανδρίδη με το hashtag Cancel Big Brother.

Μετά τον τεράστιο σάλο που δημιούργησαν οι δηλώσεις του στο live streaming του παιχνιδιού, η παραγωγή τον έδιωξε από το παιχνίδι και διέκοψε το live streaming, ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό.

Χιλιάδες κόσμου διαμαρτύρεται έντονα στα social media, ζητώντας την οριστική ματαίωση του ριάλιτι.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση