Εκτύπωση αυτής της σελίδας

GNTM: Αυτός είναι ο υποψήφιος με τα ψηλοτάκουνα και το κολάν που τρέλανε τους κριτές - "Είσαι θεός" [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 22:12 GNTM: Αυτός είναι ο υποψήφιος με τα ψηλοτάκουνα και το κολάν που τρέλανε τους κριτές - "Είσαι θεός" [Βίντεο]

Ενθουσιάστηκαν οι 4 κριτές του GNTM με τον Κωνσταντίνο και τα 15ποντα high heels του

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του φετινού κύκλου του GNTM τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, με το ριάλιτι των μοντέλων να επιστρέφει στην τηλεόραση μέσω του Star.

Οι τέσσερις κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός και η Ζενεβιέβ Μαζαρί που πήρε φέτος τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, πέρασαν από κάστινγκ τις υποψήφιες, αλλά και τους υποψήφιους που φιλοδοξούν να γίνουν το νέο Greece's Next Top Model.

Θυμίζουμε ότι φέτος στο ριάλιτι θα συμμετέχουν και άντρες μοντέλα, μια σημαντική αλλαγή που εξιτάρει ακόμα περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό. Ένας από αυτούς, ο Κωνσταντίνος Μελισσάς, έμελλε να εντυπωσιάσει του κριτές με τα προσόντα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Ο νεαρός από τη Θεσσαλονίκη ασχολείται με το θέατρο, με το χορό, με τη μουσική και τη γυμναστική, αλλά τον ενδιαφέρει πάρα πολύ και η μόδα, γι' αυτό και αποφάσισε να πάει στην οντισιόν του GNTM.

Ο 28χρονος Κωνσταντίνος έγινε ιδιαίτερα συμπαθής στους κριτές, οι οποίοι σχολίασαν πως έχει πολύ καλό περπάτημα, κίνηση και θετική ενέργεια, ενώ ο ίδιος δήλωσε πως θα ήθελε να βοηθήσει στο να ανοίξει η αγορά για τα plus size αντρικά μοντέλα.

Αυτό όμως που έπεισε τους κριτές να του δώσουν το εισιτήριο για τα bootcamp ήταν η ικανότητά του να περπατά πάνω σε... high heels, αφού όπως αποκάλυψε ασχολείται και με το pole dancing. Μετά από προτροπή των κριτών, φόρεσε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και τους τρέλανε με το στυλ του. Φυσικά, προκρίθηκε με 4 "ναι"...

πηγή: thetoc.gr