Πρίγκιπας Τζορτζ - Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Επιστροφή στο σχολείο μετά από μήνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 09:54 Πρίγκιπας Τζορτζ - Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Επιστροφή στο σχολείο μετά από μήνες

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε για τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ που επέστρεψαν στο σχολείο μετά από πολλούς μήνες.

Επιστροφή στο σχολείο για την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Τζορτζ, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Μετά από αρκετούς μήνες στο σπίτι λόγω της καραντίνας, τα δύο παιδιά επέστρεψαν στο σχολείο αφού το σχολείο όπου πηγαίνουν, το Thomas's Battersea στο νότιο Λονδίνο, άρχισε ξανά τα μαθήματα.

Προστάτευσαν τα παιδιά από τις κάμερες

Αυτή τη φορά οι γονείς δεν επέτρεψαν στα τηλεοπτικά συνεργεία να τραβήξουν φωτογραφίες τα παιδιά κατά την άφιξή τους στο σχολείο, καθώς προσπαθούν να μην τους δημιουργούν άβολες και αμήχανες στιγμές.

Υποχρεωτικά, η πρώτη φορά που κάθε μέλος της οικογένειας πηγαίνει στο σχολείο έχει αυτή την εμπειρία με τις κάμερες, ωστόσο δεν συμβαίνει κάθε χρόνο.

Εξάλλου, και τα δύο παιδιά έδειξαν να νιώθουν ιδιαίτερα άβολα και δυσάρεστα όταν βρέθηκαν στο επίκεντρο, την πρώτη τους φορά στο σχολείο.

Και οι γονείς τους προσπαθούν να ελαχιστοποιούν τις δυσάρεστες αυτές στιγμές για τα παιδιά τους, τα οποία μέσα στο σχολείο είναι σαν όλα τα άλλα παιδιά

Το όνομα της Σάρλοτ

Μετά το περσινό χρόνο στο νηπιαγωγείο, φέτος η Σάρλοτ θα πάει πρώτη δημοτικού και αυτή θα είναι μια μεγάλη διαφορά για την ίδια. Οι απαιτήσεις στα μαθήματα θα είναι περισσότερες και θα έχει περισσότερο διάβασμα.

Και όπως όλα τα παιδιά στο σχολείο, o Tζορτζ και η Σάρλοτ δεν θα ακούσουν ποτέ το "πρίγκιπας" ή "πριγκίπισσα" μέσα στο σχολείο, καθώς εκεί είναι ίδια με όλα τα άλλα παιδιά και θα έχουν και επίθετο.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι ο Τζορτζ Κέιμπριτζ για τους συμμαθητές, το ίδιο και η Σάρλοτ της οποίας το πλήρες όνομα είναι Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα, και ο πλήρης τίτλος της είναι Αυτού Μεγαλειότης Πριγκίπισσα Σάρλοτ του Κέμπριτζ.

Αλλά επειδή όλα αυτά είναι πολύπλοκα για τους συμμαθητές και τους δασκάλους της, λέγεται Σάρλοτ Κέιμπριτζ.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση