Θρίλερ με τον παρουσιαστή Γιώργο Μαυρίδη - Συνελήφθη στο Μεξικό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 09:32 Θρίλερ με τον παρουσιαστή Γιώργο Μαυρίδη - Συνελήφθη στο Μεξικό

Γιατί συνελήφθη και κρατείται στο Μεξικό ο Γιώργος Μαυρίδης.

Μεγάλη περιπέτεια πέρασε ο Γιώργος Μαυρίδης και οι συνεργάτες του στο αεροδρόμιο του Μεξικού. O γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist κρατείται στο αεροδρόμιο Σίτι Χουάρες του Μεξικού.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο παρουσιαστής της εκπομπής "Into the Skin” του τηλεοπτικού σταθμού Open ταξίδευε με άλλους τέσσερις συνεργάτες της εκπομπής.

Οι αρχές της χώρας θεώρησαν ανεπαρκή τα στοιχεία που έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης και οι συνεργάτες του με αποτέλεσμα να παραμείνουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, η ελληνική πρεσβεία από την πρώτη στιγμή έκανε όλες τις απαραίτητες προσπάθειες προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι και να γρήγορα η περιπέτειά τους.

Ο παρουσιαστής και η ομάδα του είναι καλά στην υγεία τους και μάλιστα επικοινώνησαν με τους δικούς τους λέγοντάς τους πως είναι καλά.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του κρατούνται στο αεροδρόμιο γιατί υπήρξε πρόβλημα καθώς δεν συμπληρώθηκαν σωστά τα έντυπα διαμονής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν συνελήφθησαν αλλά είναι υπό κράτηση.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση