Ο Άκης Πετρετζίκης βρήκε τον τρόπο να τρώει χωρίς να βγάζει την μάσκα του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 16:21 Ο Άκης Πετρετζίκης βρήκε τον τρόπο να τρώει χωρίς να βγάζει την μάσκα του

Με την προστατευτική μάσκα να έχει γίνει απολύτως απαραίτητη και αναγκαία στην καθημερινότητά μας, ο Ακης Πετρετζίκης βρήκε τον απίθανο τρόπο να τρώει χωρίς να βγάζει την μάσκα του.

Το βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram τράβηξε την προσοχή των θαυμαστών του και τα σχόλια που δέχθηκε ήταν πάρα πολλά. Ο Ακης Πετρετζίκης φοράει δύο μάσκες στο πρόσωπό του και τρώει ένα λαχταριστό μπισκότο!

Ο πρώτος Ελληνας MasterChef αποθεώθηκε από τους 1.5 εκατομμύρια followers για την έμπνευση που είχε και χάρισε άφθονο γέλιο στο Instagram με το βίντεο που δημοσίευσε.

«Στο κλίμα των ημερών» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ακης Πετρετζίκης και στα hashtags έγραψε «The Cookie Monster», το μπλε τέρας που του αρέσει να τρώει μπισκότα στα επεισόδια του «Sesame Street».

Ανάμεσα στα πολλά σχόλια, εντοπίσαμε τι έγραψε με χιούμορ ο Ακης Πετρετζίκης στον νικητή του MasterChef Σταύρο Βαρθαλίτη: «Είμαι ο P.E.M.C. (prwtos ellinas master chef) εσύ είσαι απλά E.E.M.C (epomenos ellinas master chef) και δυστυχώς P.E.M.C. θα είναι μόνο ένας γατάκι»

Πηγή: bovary.gr
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση