Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Πάμε Δανάη": Η Δανάη Μπάρκα έκανε πρεμιέρα στα κόκκινα, με τρακ, αλλά και δάκρυα [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 11:17 "Πάμε Δανάη": Η Δανάη Μπάρκα έκανε πρεμιέρα στα κόκκινα, με τρακ, αλλά και δάκρυα [βίντεο]

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας η ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA, "Πάμε Δανάη", με τη Δανάη Μπάρκα.

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας η ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA, "Πάμε Δανάη", με τη Δανάη Μπάρκα να κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως παρουσιάστρια.

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, ντυμένη στα κόκκινα, αρκετά αγχωμένη αλλά με αισιοδοξία και ένα τεράστιο χαμόγελο, καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό και ευχαρίστησε όλους όσοι την εμπιστεύτηκαν για αυτή τη θέση.

Στην ομάδα της είναι ο Αρης Καβατζίκης, ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, η Σίσσυ Καλλίνη και η Ελιάνα Χρυσικοπουύλου, ενώ στην κουζίνα θα μαγειρεύει ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, σεφ Απόστολος Ρουβάς. Το πλατό της εκπομπής είναι μοντέρνο και εντυπωσιακό, γεμάτο χρώματα.

ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ

Τα πρώτα λεπτά της εκπομπής η Δανάη Μπάρκα είπε πως... τρέμει από το άγχος της λόγω της πρεμιέρας, κάτι το οποίο φάνηκε να ξεπέρασε σχεδόν αμέσως!

Η ίδια αναφέρθηκε επίσης και στις δύσκολες ημέρες που ζούμε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ εξήγησε πως τόσο η εκείνη, όσο και οι συνεργάτες της έχουν υποβληθεί πολλές φορές σε τεστ κορονοϊού.

Δανάη Μπάρκα: Η στιγμή που δάκρυσε

Η Δανάη Μπάρκα δεν άντεξε και συγκινήθηκε, όταν οι συνεργάτες της ετοίμασαν ένα βίντεο, όπου της εύχονταν για την τηλεοπτική της πρεμιέρα συνάδελφοι της ηθοποιοί όπως η Βίκυ Βολιώτη, ο Νίκος Ψαρράς και η Στεφανία Γουλιώτη. Από το βίντεο δνε θα μπορούσε να λείπει η μαμά της, Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία φανερά συγκινημένη της έδωσε τις ευχές της για το ξεκίνημά της.

Δείτε βίντεο από την πρεμιέρα:

πηγή: thetoc.gr