Ο Πάνος Ιωαννίδης το παραδέχθηκε: Είμαι ερωτευμένος - Είμαστε καιρό μαζί [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 12:29 Ο Πάνος Ιωαννίδης το παραδέχθηκε: Είμαι ερωτευμένος - Είμαστε καιρό μαζί [βίντεο]

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως είναι σε σχέση!

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως είναι σε σχέση!

Ο γοητευτικός σεφ και κριτής του MasterChef, σε συνέντευξή του "Στη Φωλιά των Κου Κου" αποκάλυψε πως βρίσκεται εδώ και καιρό σε σχέση και είναι πολύ ευτυχισμένος. "Βρίσκομαι αρκετό καιρό σε μία σχέση και είμαι πολύ καλά", ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος γενικά είναι φειδωλός και δεν μιλά για τα προσωπικά του. "Νομίζω ότι η προσωπική ζωή του καθενός λέγεται προσωπική, γιατί είναι προσωπική. Αν τη λέει στον κόσμο δεν είναι προσωπική, είναι κοινή", σημείωσε ο ίδιος.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, παραδέχτηκε επίσης, πως εξαιτίας της δουλειάς του, είχε κλείσει δέκα χρόνια χωρίς διακοπές που να διαρκούσαν πάνω από 3 ημέρες. "Το συνειδητοποίησα φέτος. Φέτος είχα 27 μέρες άδεια… από τον εαυτό μου. Έκανα πολλά μπάνια. Κοιμήθηκα πάρα πολύ. Ήμουν με φίλους και με οικογένεια".

Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε ακόμα κάποιες προτάσεις που είχε για διαφημιστικά σποτ, ενώ παρομοίασε τους κριτές του MasterChef με.... φαγητά. Όσον αφορά στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, αποκάλυψε πως έρχονται μεγάλες αλλαγές.

"Η παραγωγή έχει εξαιρετικές ιδέες και δύσκολες. Θα περιμένουμε πάρα πολλά πράγματα φέτος από το 'MasterChef'", είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση